My Favourite Beauty Youtubers!

Ola lieve lezers!

Nu ik vakantie heb heb ik eindelijk weer eens wat tijd om alle filmpjes die ik gemist heb van mijn favoriete beauty youtubers terug te kijken en om nieuwe youtubers te ontdekken. Vandaag in dit artikel laat ik jullie mijn 3 favoriete beauty youtubers van dit moment zien. Natuurlijk zijn er nog veel meer super getalenteerde beauty youtubers en volg ik er ook veel meer maar het leek me handiger om een top 3 te maken i.p.v. al mijn favoriete youtubers te laten zien… Dat zou een ontzettend lang artikel worden >.<

Als eerste !

Dan :3

En als laatste !

Wat zijn jullie favoriete (beauty) youtubers?

x femketje

Psssst! Heb jij al je brandende vragen aan mij al gesteld?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “My Favourite Beauty Youtubers!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//