Photo Of The Week Cats Edition: Timmi.

Ola lieve lezers!

Aangezien ik normaalgesproken 1 keer in de 2 weken een eigen Photo Of The Week plaats en ik deze week toevallig maar 1 artikel geplanned had voor de vrijdag, leek het me wel leuk om zo af en toe eens een speciale Photo Of The Week te plaatsen, namelijk een Cats Edition!

Ik heb namelijk echt duizenden foto’s van mijn katten maar ook van mijn katten die bij mijn ouders wonen, die ik ook op o.a. deviantArt gepost heb. Vandaag dus de allereerste Cats Edition met mijn lieve knoetel Timmi :3

x femketje

Psssst! Heb jij al je brandende vragen aan mij al gesteld?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Photo Of The Week Cats Edition: Timmi.”

  1. awh, wat een lieve kat, ik heb er zelf ook een maar die is niet zo lief haha, heel gemeen zelfs!

    Pssst, ik heb je er al 5 gevraagd, hihi :$

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//