Essence I Love Style Liquid Liner.

Liquid liner is, nu ik er zo over nadenk, wel echt een basic beauty product waar ik graag, vaak en snel naar grijp als ik mijn make-up doe. Een diepzwarte liquid liner kan een ooglook helemaal afmaken en net die extra special touch geven. Ik ben niet erg kieskeurig qua liquid liners maar een vilten korte maar smalle tip is wel echt een must wil ik mijn liner snel en vloeiend aanbrengen.

Eenzelfde fijne flexibele tip heeft deze Essence liquid liner en gezien de echt donker zwarte tint maakt het deze liner zeker 1 van mijn favoriete liquid liners. Deze liquid liner droogt best snel wat ik wel echt een pluspunt vind en hij droogt niet matte op (wat je vaak wel ziet bij liquid liners en soms ook bij gel liners).

Deze liquid liner bevat aardig veel liner, namelijk 3,5ml product wat 6 maanden lang goed houdbaar is. Vaak drogen liners wel wat sneller uit en is hij bij mij vaak al op voordat er 6 maanden voorbij zijn dus dat is geen probleem. De liquid liner heeft wel een typische geur maar die vind ik zelf niet storend. Ook vind ik de verpakking best fijn, niet te klein en niet te groot en hij ligt fijn in de hand.

(hierboven een look met o.a. de liquid liner)

Al met al, zoek je nog een goed gepigmenteerde en vooral betaalbare diepzwarte liquid liner? Dan raad ik deze zeker aan voor een prijsje van €2,79.

x femketje

Psssst! Heb jij al je brandende vragen aan mij al gesteld?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Essence I Love Style Liquid Liner.”

  1. Ziet er uit als een goede eyeliner, ik heb hem al een paar keer in mijn handen gehad maar vond het puntje van het spons/kwastje te stomp. ‘x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//