Moederdag: Femketje’s Mom.

Ola lieve lezers!

Aangezien het vandaag moederdag is, dit keer even geen Femketje’s Favourites maar een artikel over mijn moeder, mams, ma etc…..

Mijn moeder was geboren op 14 november 1954 en dat maakt haar nu dus alweer 56 jaar oud. Yups, ik heb een oudere moeder dan dat de gemiddelde 20jarige heeft. Dat komt omdat ik zelf 4 oudere broers heb waarvan de oudste ook alweer 34 is dus do the math.

(mijn mams toen ze een jaar of 18 was… zomaar randomly ff een miss-verkiezing winnen out of nowhere, lol!)

Qua innerlijk en uiterlijk lijk ik wel veel op haar, althans, dat zegt ‘men’. Dat ik steeds meer op haar begin te lijken merk ik zelf alleen aan mijn stem, ik heb gewoonweg precies dezelfde stem als haar en ook qua zanggeluid is het precies hetzelfde. Mijn moeder heeft altijd gezongen… maar dan ook echt VEEL gezongen. Vooral veel klassiek en opera is echt haar ding en dat maakt haar ook wel weer speciaal en typisch mijn moeder. (Stiekem heb ik nog een aantal cd’s van haar die ik soms nog wel eens luister als ik alleen thuis ben…..)

*Ik weet gewoon nu al dat ik tijdens het schrijven van dit artikel met rollende tranen op mijn gezicht zit because i love her so damn much*

Mijn mams, en eigenlijk ons hele gezin heeft een hele lange tijd echt gewoon een klote tijd gehad door verschillende persoonlijke gezinsredenen waar ik het op dit moment niet over ga en wil hebben, juist omdat dit artikel een soort van ode is aan mijn moeder en eigenlijk alle moeders op de hele wereld. Maar juist door die bepaalde periode in haar en ons leven is ze zo ontzettend sterk geworden en is ze de perfecte moeder en rolmodel voor mij geweest. Natuurlijk zijn er momenten geweest waarop het minder ging, maar ze heeft het daarom wel gewoon allemaal gedaan en draaiende gehouden.

Mijn moeder is gewoon een topvrouw en ik zie het mezelf toch niet zo snel nadoen. Respect aan alle moeders, want moederschap is echt niet zo makkelijk als het lijkt.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Moederdag: Femketje’s Mom.”

  1. Leuk dit artikel over je moeder en wat gaaf dat ze een missverkiezing heeft gewonnen!

  2. Jouw moeder lijkt me echt een geweldige vrouw, mooi van binnen en buiten. En wow – jij lijkt zoveel op haar! Ik dacht echt dat jij een foto van jezelf liet zien XD

  3. @Silva haha ja erg he XD alleen ben ik blond met blauwe ogen en heeft zij bruin haar en bruine ogen ^^

  4. Ahwww, mooi geschreven en mooie foto ook! :) Respect voor moederschap inderdaad want het lijkt inderdaad niet zo gemakkelijk ;) Fijne Moederdag aan alle moeders toegewenst! ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//