Essence LE You Rock lakjes.

In dit artikel ga ik alle 5 de lakjes van de nieuwe LE You Rock van Essence reviewen. De lakjes zelf zijn erg klein maar oh zo mooi samen en apart, dat ik ze wel in 1 artikel moest bespreken!
Als eerste hebben we 01 cut off the beige, wat een erg mooie *de naam zegt het al* beige kleur is met een hoop mooie maar super fijne/kleine goude en zilvere glittertjes. De lak lakt fijn naar mijn mening en dekt in ongeveer 2 á 3 laagjes. Een prima lakje als je het mij vraagt.
(In gewoon licht, links en in zonlicht, rechts)

Het tweede lakje is ook al zo’n mooie en ietwat aparte kleur namelijk 02 love, peace and purple. Deze heeft een wat taupe kleur met een mooie felle paarse shimmer. Ook dit lakje dekt redelijk goed met zo’n 2 laagjes.
 (In gewoon licht, links en in zonlicht, rechts)
De derde lak heet 03 king of mints en deze lak maakt zeker zijn naam waar. Een mooie effen minty kleur die redelijk goed dekt, 2 laagjes ziet er netjes uit.
(In gewoon licht, links en in zonlicht, rechts) 

Als vierde, een lakje wat mij persoonlijk nogal versteld liet staan van de snelle dekking is deze mooie roze lak in 04 let me in pink. Het lakje ziet er op mijn nagels iets anders uit dan in het potje, ietsjes donkerder namelijk maar het is alsnog een erg mooie kleur. Met 1 dikke laag of 2 dunne laagjes was deze lak al helemaal dekkend!
(In gewoon licht, links en in zonlicht, rechts) 

En dan het vijfde en laatste lakje, last but no least en eigenlijk mijn favoriete lakje van deze LE is 05 speed of light blue. Een iets andere en lichtere tint dan 03 king of mints die ook nog eens een mooie licht blauwe shimmer bevat die erg goed te zien is in het zonnetje. Ook dit lakje dekt redelijk snel in 2 á 3 laagjes.
 (In gewoon licht, links en in zonlicht, rechts)

Deze LE is 1 van mijn favorieten op dit moment, vooral om de grootte, prijs en kleuren van de lakjes kan ik deze zeker aanraden. De lakjes kosten €1,49 per stuk en bevatten elk zo’n 7ml nagellak. Deze LE is te koop bij de meeste Kruidvat filialen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Essence LE You Rock lakjes.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//