Catrice Illuminating Powder.

Deze illuminating powder van Catrice had ik alweer een tijd geleden in een blogsale gekocht voor maar €1,50 (geloof ik, het was in ieder geval niet veel voor een nog nooit gebruikt product!).
De poeder komt uit de LE urban baroque en is niet meer in de winkels verkrijgbaar, misschien nog wel in de uitverkoopbakken als je geluk hebt.
Het doosje zelf vind ik al een oogappeltje, een mooi design die handig open en dicht gaat, een grote spiegel binnen in en de kleuren van de poeder zijn ook erg pretty. Ook heeft de poeder zelf een cute design met allemaal verschillende grote cirkeltjes. De geur van de poeder vind ik wel fijn, hij is wel aardig aanwezig maar ik hou wel van zo’n typische make-up geur. Het doet me eigenlijk wel een beetje denken aan vroeger toen ik met mijn moeders make-up aan het spelen was.

Ook zit er aardig veel product in het doosje, 8 gram, en gaat deze poeder twee jaar lang mee. Tijd genoeg om deze poeder vaak te gebruiken dus!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Catrice Illuminating Powder.”

 1. Moooi! wilde hem ook kopen, maar hij was tijdens de LE overal uitverkocht, tijdens de sale ben ik hem ook niet tegengekomen helaas..

 2. Zooo zeg wat een gemeen artikel :P
  Wilde deze zooo graag maar was altijd uitverkocht bij mij in de buurt :(

 3. @Beautyill agoss :( hier was het echt precies hetzelfde verhaal.. had geluk dat ik hem nog voor een super mooi prijsje bij een blogsale tegenkwam!

 4. hy is echt supermooi !
  ik heb hem zelf ook via via gehad ! ik ben der super blij mee zeker een aanrader
  liefsx

 5. Ah deze wilde ik ook graag hebben maar was overal uitverkocht! Hij is echt mooi :)

 6. In Drachten lag hij nog gewoon in de schappen laatst o_O Daar ligt gewoon de helft van de collectie nog en de nieuwe nog niet eens :( Blij dat ik tegenwoordig in Groningen woon en shop :P

 7. Wat een mooie shimmer komt er vanaf… 't is dat ik al een mooie highlighter heb van Collistar, anders had ik hem ook gewoon gekocht! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//