Mijn Nieuwe Favoriete Zomerjurkje!

Afgelopen week had ik natuurlijk awesome nieuws dat ik nieuw werk had en ik gisteren alweer mijn eerste werkdag had. En dat moest gevierd worden door een mooi nieuw cute zomerjurkje te scoren bij H&M. Het jurkje had ik al eerder gezien en had er zelfs al 3 keer mee in mijn handen gestaan maar elke keer dacht ik nee, laat ik het maar niet doen. Waarom niet? Geen idee want duur was hij helemaal niet met een prijsje van maar 9,95. Ik heb een maat S meegenomen, die zat echt perfecto!

H&M dress femketje H&M dress femketje2Ik ben echt verliefd op de combinatie van panterprint en floralprint. Het is een super draagbaar jurkje want hij komt qua lengte tot net iets boven de knie. No worries dus dat je hele “warenhuis” te zien is wanneer je bukt ;) Er waren trouwens verschillende zelfde soort jurkjes te koop voor dezelfde lage prijs. Maar een helemaal panterprint was een beetje too much voor mijn smaak, en de andere vond ik toch minder leuk dan deze. Het is gewoon een typisch femketje jurkje! Ik heb volgende week zondag nog een reünie van Roy’s familie. Als ik vrij ben van m’n werk en we kunnen er naar toe, dan ga ik het jurkje zeker weten dragen als het zonnig weer is :)

Hebben jullie al een perfect jurkje gevonden voor aankomende zomer?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Mijn Nieuwe Favoriete Zomerjurkje!”

  1. Wat een vrolijk printje! Lekker zomers inderdaad! Ik heb nog geen perfect zomerjurkje gevonden helaas, maar ik moet toegeven dat ik nog genoeg in mijn kast heb hangen;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//