Get To Know Femketje; 16-31 Maart 2014.

De laatste twee weken van maart zijn eigenlijk erg langzaam verlopen voor mijn gevoel. Misschien had het te maken met wat er voor mij persoonlijk allemaal gebeurt is *nieuwe baan en al die dingen* maar de dagen leken wel voorbij te kruipen. Toch heb ik in de tussentijd nog aardig wat foto’s gemaakt dus here we go!

01 mrt2In mijn weinige vrije avondjes en dagen ben ik eigenlijk altijd wel bezig met bloggen, looks maken, prutsen met nailart, swatchen en fotograferen. Zo af en toe post ik een foto waar ik dan toevallig net mee bezig ben ^^

02 mrt2Ik werd ziek, en goed ziek ook >.< Kotsfestijn voor 2 dagen. Gelukkig was daar Tjappi die me altijd weer wat vrolijker kan maken :3

03 mrt2Nooit geweten dat gele oogschaduw me wel okay zou staan!

04 mrt2Nog steeds verliefd op alle lakjes uit de Catrice Luxury Lacquers collectie :D

05 mrt2Ik kreeg een aantal ebay pakketjes binnen met o.a. nieuwe oogschaduw paletjes. Dat betekende natuurlijk ff lekker spelen en een nieuwe FOTD maken!

06 mrt2Timmi-time!

07 mrt2De 22ste had ik overdag een bday party van mijn nichtje die alweer 4 jaar werd, maar jammergenoeg moesten Roy en ik eerder weg om naar zijn oma in het ziekenhuis te gaan. Again,… i know >.< Het werd ook al heel snel heel laat dus zaten we pas om half 11 ‘s avonds te eten. Kapsalon it was! Lekker snel maar oh zo ongezond.

08 mrt2Ik had vorige week dinsdag onverwachts een sollicitatiegesprek. Ik was natuurlijk weer eens veel te vroeg in de stad dus dan maar weer naar mijn vertrouwde stekkie in de Hema.. Met een grote mok warme chocolade melk.

09 mrt2Bij de Hema kocht ik ook nog deze 3 schattige ringetjes. Ze werden als setje verkocht voor een euro of 4. Maat S is nog te groot voor mijn smalle vingers en kleiner was/is er niet >.< Ik draag ze nu rond mijn middelvinger maar ze schuiven nog net wat te makkelijk naar mijn gevoel. Ze passen ook rond m’n duim dus het zijn in ieder geval erg diverse vingerversierders XD

10 mrt2Mijn lovely nieuwe lente tas van sammydress.com.

11 mrt2FOTD-time :D

12 mrt2Ook ontving ik een blender, het reviewartikel daar van komt morgen online in de vorm van een filmpje! Mijn eerste keer zelf een smoothie maken, en ik kan zeggen dat het best goed gelukt was ^^

13 mrt2En toen had ik binnen 2 dagen een nieuwe baan :D Vandaag is mijn 2e dag en heb er zin in!

14 mrt2Super lekker waren deze Mexicaanse wraps die Roy had gemaakt.

15 mrt2Lazy Sundays… wat is dat, die bestaan voor mij eigenlijk nooit. Of ik moet werken, of ik ben vollebak aan het vooruit werken voor femketje.nl :3

16 mrt2Helemaal verliefd op mijn nieuwe H&M jurkje!

17 mrt2Totaal aan het blenden geslagen, smoothie galore hier in huize femketje :3

Hoe was de maand maart voor jullie?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Get To Know Femketje; 16-31 Maart 2014.”

  1. Ziet er toch uit als een paar drukke weken. Die drie ringen staan wel leuk om ze allemaal aan 1 vinger te dragen =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//