Beauty Apps.

Ben je onderweg naar je kapper maar ben je het adres vergeten? Of weet je niet meer waar je favoriete parfum in de aanbieding is? Tip voor de beauty’s: check het op je smartphone en je hebt alle beautygegevens direct bij de hand. Hieronder vind je een paar handige tips op het gebied van online beautynieuws voor jou en je smartphone of tablet.

Social Media Logotype Background

Beauty op social media
De nieuwste beautytrends kun je volgen op social media, en je kunt er je ervaringen delen met andere beauty’s. Leer van anderen en ontdek de leukste trends en tips. Op Pinterest kun je vele borden vinden met inspiratie voor make-up, een nieuw kapsel, huisdecoratie of zelfs fitnessbegeleiding. Op Instagram kun je beroemde modellen of acteurs volgen en je bent van alles als eerste op de hoogte. Bijna iedereen maakt wel gebruik van de persoonlijke facebookpagina’s, maar op Facebook kun je ook leuke groepen volgen waarbij je je ervaringen met anderen kunt delen.

Speciale apps
Er zijn veel beauty apps verkrijgbaar. Hierbij kun je denken aan haarstyling, make-up, maar ook voeding en dieet. In de app store van je tablet of smartphone kun je van alles vinden. Hairsalon Finder is bijvoorbeeld een ontzettend handige app. In deze online kappersgids kun je kijken welke salon het beste bij je past en welke zaak jouw favoriete producten verkoopt. Ook de app van Lancome is erg handig, hiermee kun je jezelf een totaal nieuwe look geven. Het leuke aan deze app is dat je kunt checken welke kleuren de nieuwe collecties hebben zodat je kunt zien of je met jouw stijl matchen. Super handig!

Nagellak-app
Lak jij ook het liefst dagelijks je nagels in een nieuwe kleur, of ben je een kleur snel zat? Met de OPI app kun je kijken welke kleur bij jou past. Deze app laat zien uit welke kleuren de nieuwe collecties bestaan. Met de applicatie is het mogelijk om te kijken welke kleur bij je past door de huidskleur en nagellengte aan te passen aan jouw hand. Mis niks van de nieuwste collectie en check meteen welke kleur je het beste staat!

Surfen in stijl
Omdat we al het nieuws bij willen houden met onze smartphone of tablet, is het belangrijk om hem zo goed mogelijk te bewaren in een trendy beschermhoes. Zo zorg je bijvoorbeeld met een iPad 3 hoes dat je Apple pronkstuk heel blijft en met een iPad 4 hoes kun je schade aan je mooie tablet voorkomen.  Wil je ongestoord in de trein gebruik maken van social media? Luister dan naar je favoriet muziek met in-ear oordopjes.

Genoeg tips om lekker online aan de slag te gaan. Ga lekker in de tuin zitten of kruip op de bank en pak je smartphone om jouw beautynieuws met iedereen te delen.

x femketje

Dit artikel is geschreven in samenwerking met N. Janssen.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Beauty Apps.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//