Mijn Favoriete EOTD’s Van 2013.

Het is zondag en afgelopen week is zo ontzettend druk geweest dat ik geen tijd had voor een nieuwe video. Toch wilde ik iets online gooien deze zondag en daarom heb ik mijn favoriete EOTD’s van 2013 uitgezocht!

Als eerste een mooie warme bruine maar vooral draagbare look. 2013 was het jaar van verandering want ondanks dat er veel knallend gekleurde looks voorbij kwamen, werd ik ook veel meer into natuurlijke tinten zoals bruin en koper.

Een zwarte liner gezet met oogschaduw i.p.v. liquid liner: Dat maakt een arabic inspired look af. Deze look was met het Sleek sparkle 2 palette gemaakt en ik kan wel zeggen dat dat palette goed gebruikt is in 2013.

De 3 looks hierboven (1, 2, 3) zijn ook zeker favoriet, gotta love those popping colours!

Stipjes zijn ook echt mijn ding. Ik weet niet wat het is maar het maakt een look zoveel speelser en leuker! Klik hier voor de roze look, en hier voor de blauwe look.

Wat waren jullie favoriete gedragen looks van vorig jaar?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “Mijn Favoriete EOTD’s Van 2013.”

    1. Ik heb daar eigenlijk geen standaard tips voor omdat het vooral voor iedereen op zich uitzoeken is wat het beste werkt. Zelf maakte ik deze looks met mijn oude htc desire z gsm, omdat ik daar het makkelijkste looks mee kon fotograferen dan met die super zware nikon camera. Wat ik wel altijd doe is om foto’s te maken in natuurlijk licht maar niet in direct zonlicht: dus aan de koude kant van het huis vlakbij een raam :3

  1. Ik vind de eerste look de mooiste, waarschijnlijk omdat deze het meest draagbaar is. De andere zijn ook erg leuk, je hebt talent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//