Wishlist: 2X China Glaze Collecties!

Ik kan het niet helpen: China Glaze heeft mijn hart weer gestolen en dit keer met een nieuwere en een oudere nagellak collectie.

Als eerste de nieuwe: Crinkled Chrome! Deze lakjes zijn weer een slag apart in het textured nagellak gebeuren. Heel apart en best wel metallic-ish waar je van moet houden. Ik kan nu al zeggen dat ik verliefd ben :3 *afbeeldingsbron*

CHINA-GLAZE-CRINKLED-CHROME

Dan de wat oudere collectie uit het jaar 2011 als ik het goed heb: Prismatic Chroma. Tsja, wat kan ik nog meer zeggen dan YEAHH GLITTERS!

China-Glaze-Prismatic-collection-bottles

Welke lakjes staan er nog op jullie wishlist?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Wishlist: 2X China Glaze Collecties!”

  1. leuke collecties!! bij mij staan er heel veel lakken op mijn wishlist van china glaze!! ik moet ze echt een keer bestellen!!
    XOXO esmee

  2. Die oudere collectie moet je absoluut kopen! Ik heb toevallig echt net 2 weken geleden die collectie ontvangen en ze zijn werkelijk allemaal even mooi. Echt een gave, unieke collectie. Ze dekken ook super voor glitters, met twee dikkere lagen of drie dunnere laagjes :) De crinkled chrome.. Ik ben bang dat ik het nog steeds helemaal niets vind haha. Maar de oudere collectie is prachtig, echt een aanrader.

  3. China Glaze heeft echt hele leuke kleurtjes voor de Crinkled Chrome collectie! Ik ben ook verliefd en ga gauw bestellen.

  4. Ik ben erg benieuwd naar de glitterlakken! Zien er mooi uit! Momenteel staan er bij mij een ysl lakje op mijn wishlist, chanel en Deborah lippmann (teveel dus) ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//