Mijn 3 Favoriete Mascara’s Van Dit Moment.

Ik ben best wel picky als het gaat om mascara’s. Niet de eerste de beste mascara zal een favoriet worden en vaak zijn de mascara’s die uiteindelijk favoriet zijn eerst haat-mascara’s geweest. Sommige mascara’s zijn meteen perfect, bij andere moet je er even mee leren werken. In dit artikel mijn 3 favoriete mascara’s van dit moment. *Voor uitgebreide reviews en swatchfoto’s kun je klikken op onderstaande hyperlinks :3*

DSC_3399 copy DSC_3400 copyAls eerste een lekker budgetproof mascara’tje van Essence (I Love Extreme Crazy Volume Mascara) waar ik eerst niet zo goed mee uit de weg kon. Maar hoe vaker ik het gebruikte, hoe makkelijker het ging en het resultaat was zeker wel naar mijn zin. De mascara geeft goed volume en maakt mijn wimpers nog net wat langer dan dat ze van nature zijn. Wel vind ik deze met 1 laagje het mooist, een 2e laagje is soms net iets te veel waardoor mijn wimpers wat aan elkaar plakken.

Estee Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume mascara, zo een hele mond vol deze wat meer high end mascara. Ik heb er zelf een royale sample van omdat ik nooit een fullsize in 3 maanden opmaak. Maar het borsteltje is identiek aan de fullsize mascara. Ik vind deze echt amazing en separeerd precies zoals ik wil. Volume geeft deze ook maar als ik het vergelijk met die Essence mascara geeft deze van Estee Lauder net wat minder volume. Dat vind ik niet echt erg, ik vind de diepzwarte kleur en separatie van deze mascara al zo goed dat dat kleine beetje extra volume me gestolen kan worden!

Een mascara die ik graag gebruik voor een ultra natuurlijke look, of alleen op de onderste wimperrand is deze van ELF. De ELF Lash Extending Mascara is ook aardig budgetproof maar wel alleen online te krijgen. De mascara heeft een apart smal en flexibel borsteltje en separeerd als een engeltje. Een pluspunt vind ik dat deze mascara totaal niet vlekt en ook makkelijk op de onderste wimpers aanbrengt zonder ze aan elkaar te laten plakken.

DSC_3403 copyWat is jouw favoriete mascara van dit moment, en heb je nog aanraders?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “Mijn 3 Favoriete Mascara’s Van Dit Moment.”

  1. De I <3 Extreme mascara van Essence is ook één van mijn favorieten! De andere twee mascara's heb ik nog nooit geprobeerd eigenlijk :)

  2. Ik gebruik op dit moment de rocket volum’ express van Maybelline. Ook een erg fijne mascara, en werkt erg goed bij mij. Misschien voor jou ook een aanrader ;)

  3. Die van Essence heb ik ook, maar vind hem helemaal niet fijn werken haha. Op dit moment is Kiko 30 days treatment mascara mijn favoriet!

  4. Ik blijf toch altijd bij de False Lash van Max Factor. Oh en ik heb eens bij de Action een mascara van Nivea gehaald, ik weet de naam zo niet, iets met elastic lash ofzo? Ook een hele goeie!

  5. Leuk om te zien van heel budget naar duur! :p Die van Estee Lauder is echt amazing, schitterend hoe hij je wimpers mooi zwart kan maken en toch die volume boost kan geven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//