3X Miss Sporty Clubbing Colours Lakjes.

Eerder schreef ik al over de 3 donkere long lasting lakjes van Miss Sporty, deze keer is het de beurt aan de 3 zomerse Clubbing Colour lakjes. Here We Go!

DSC_3102 copy DSC_3104 copyAls eerste #302, een fel roze creamy lak die net niet met 1 laagje dekkend is. Zoals je op de swatchfoto kunt zien zie je mijn tips er nog een klein beetje doorheen met 1 laagje. 2 laagjes maakt de roze lak perfect egaal en dekkend. De lak droogt aardig snel en het kwastje werkt best fijn aangezien deze wat afgerond is.

DSC_3265 copy#314 is een donkere tint maar wel een erg mooie! Een donkerblauwe lak met prachtige shimmer in die alleen echt opvalt als het zonnetje er op schijnt. De lak dekt perfect met 1 laagje en is echt zo’n fancy kleurtje die makkelijk te dragen is naar belangrijke gelegenheden met een chique dresscode.

DSC_3267 copy#344 is naast de roze lak mijn favoriet van de drie, een mooie lichtpaarse/lila creamy lak die ook dekt met 1 laagje. Ik moet zeggen dat ik best verrast was dat de lak zo snel dekte, ik had zeker wel 2 laagjes verwacht om een dekkend resultaat te krijgen. Deze lak bevat net als de roze geen shimmer maar heeft wel een erg mooie glossy finish.

DSC_3258 copyDeze lakjes van Miss Sporty zijn te koop bij Etos en kosten €1,99 per lakje van 7ml.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “3X Miss Sporty Clubbing Colours Lakjes.”

  1. Heel toevallig heb ik de 314 en 344 van de week ook gekocht. Kosten jouw lakjes per stuk € 2,49? Ik heb er € 1,99 voor betaald.
    Mooie kleuren!

    1. ik heb deze zelf gewonnen en had de prijs opgezocht! het kan inderdaad zo zijn dat ze minder duur zijn geworden :3 zal het meteen even veranderen, thanks!

  2. Miss Sporty heeft fijne lakjes, deze kleuren zijn mooi, maar de donkerblauwe vind ik echt geweldig,wat is die mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//