Merry Xmas!

Ola lieve lezers,

vandaag is het dan zo ver: eerste kerstdag en de meeste mensen hebben een dagje vrij. Bij deze wil ik iedereen een super fijne kerst wensen en hoop dat iedereen cadeau krijgt wat hij/zij wilt, of dit nu materialistisch is of gewoon gezellig een traditie voortzetten. Zelf doen Roy en ik niet aan cadeautjes maar vieren we het normaal altijd door lekker en vooral veel eten met vrienden en familie. Dit jaar zit dat even anders want Roy is afgelopen zondag nacht opgenomen in het ziekenhuis met een acute blindedarm ontsteking. Hij is in de nacht van maandag op dinsdag na lang wachten *lees 15 uur* eindelijk geopereerd en hij mocht gisteren naar huis. Onze kerst is in duigen gevallen en we hebben alle feestjes en afspraken inclusief onze nieuwjaarsfeestjes af moeten zeggen… Ik baal echt enorm maar ben aan de andere kant ontzettend blij dat Roy aan de betere hand is en alles tijdens de operatie goed is gegaan. Het waren ontzettend lange dagen en super korte nachten voor me, dus deze kerst slaap ik 2 dagen uit en zorg ik voor Roy!

xmas

Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

x femketje

PS: later vandaag komt er nog een gewoon review artikel online ;3

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Merry Xmas!”

 1. Oh dat was echt schrikken. Fijn dat de operatie goed is gegaan en Roy weer fijn thuis is. Ook al worden het andere dagen dan gedacht, je bent lekker samen en ik wens jullie hele fijne kerstdagen toe.

 2. Wat heftig van Roy, ik hoop dat ie er snel weer helemaal de oude is. Verzorg hem maar goed.
  Geniet van elkaar en toch n beetje van kerst! X

 3. ik ga gourmetten, nu in de vroege ochtend heb ik er geen zin in maar oke!!
  veel sterkte met Roy, hoop dat hij snel aansterkt!! en natuurlijk fijne kerst!!
  XOXO esmee

 4. Jij ook hele fijne kerstdagen x
  Ik ga vanavond bij opa en oma kalkoen eten met de fam en morgen met mijn moeder uiteten

 5. Bah wat een rotbegin van kerst.. Veel beterschap voor je vriend! Hopelijk kun je toch nog een beetje genieten van deze dagen

 6. oeie, maar ik ben blij dat het goedgekomen is! en daarom dat ik gisteren op instagram u bord zag met 6 krakotjes. maar toch een heel fijn kerstfeest! en het was erg leuk om eens een reactie van u te krijgen op mijn blog! want ik zag u comments altijd bij VeraCamilla en Beautygloss… Maar nu heb je eens op mijn blog geantwoord. erg leuk!

 7. Merry Christmas en heel veel beterschap en sterkte aan Roy gewenst! Dat is wel even schrikken geweest… gelukkig is hij aan het opknappen.

 8. Dat was voor jullie beide zeker schrikken en helemaal onverwacht. Ik wens Roy heel veel beterschap. Jammer dat jullie afspraken niet door had kunnen gaan maar hopelij hebben jullie toch nog het kerstgevoel en lekker gegeten.

 9. Ik had het al gehoord van je vriend ja. Wel schrikken zeg! Ik hoop dat hij gauw op zal knappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//