2X Kiko Mirror Nail Lacquer.

Laatst kwam er al een review over twee prachtige Kiko lakjes, vandaag weer 2 in de review-mix maar wel erg feestlijke lakjes. Nee, geen glitter dit keer maar kant en klare metallic. Spiegelend metallic lakjes die 11ml lak bevatten en ook maar 4,90 per potje kosten, wat wil je nog meer?

DSC_5134 copy

Nouja, goede dekking en sneldrogendheid is ook wel relaxed. Lucky me want oh my doodles deze lakjes dekken serieus met 1 a 2 dunne laagjes, lakken vrijwel niet streperig en drogen als een tierelier. Ik heb zelf de kleuren Orchid Pink en Wisteria en ik blijf naar deze lakjes pakken wanneer ik eigenlijk geen tijd heb om mijn nagels te doen maar ze wel echt gedaan MOETEN worden.

DSC_5138 copy DSC_5139 copy

Orchid Pink is zoals de naam al verklapt een (bijna paarsige) roze tint met koele ondertoon. Wisteria is meer een ijsblauwe tint en ook koel. Perfect voor bleekscheetjes als mij! Ik ga er niet meer woorden aan vuil maken aangezien een foto meer dan 1000 woorden zegt. De swatches spreken voor zich. Ik ben in ieder geval fan van deze shiny spiegelende lakjes en ga kijken of ik de andere uit deze mirror lijn niet online kan scoren!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “2X Kiko Mirror Nail Lacquer.”

  1. Yay! Ben blij dat ze in de smaak vallen. Dan heb ik dat toch maar weer goed gegokt haha!

  2. Wauw, ik ben ook om! Wat een prachtig resultaat zeg, hele mooie lakjes, vooral de laatste vind ik prachtig. Deze ga ik volgende keer zeker weten meenemen als ik een Kiko tegen kom :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//