Spam Je Blog!

Aangezien ik dagelijks nieuwe artikelen lees en ik er geen genoeg van kan krijgen leek het me wel weer eens leuk een nieuw Spam Je Blog artikel te plaatsen. Hierin mag je een comment achterlaten met de link naar jouw blog, waar je blog over gaat en waarom iedereen een kijkje moet nemen :3

spam

Spammerdespam away!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

42 thoughts on “Spam Je Blog!”

 1. Aw lief dat we mogen spammen! Jij kent mijn blog al maar misschien anderen nog niet.

  Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Wies. Ik ben 17 jaar en ik heb een blog over make-up (zoals de meeste hier I guess). Make-up is mijn creatieve uitlaatklep, ik hou van experimenteren met felle kleuren. Op mijn blog verschijnt er iedere dag een artikel, tutorials, product reviews etc.

  Ik hoop dat je een kijkje neemt op: http://www.xwiesx.com

  Liefs, Wies

 2. Bedankt dat we mogen spammen, maakt me blij! (: Ik blog op Birds4Free over alle dingen die ik met anderen wil delen. Maar vooral over mode, beauty en wat personal. Ik vind elke reactie echt superleuk en waardeer het enorm! Ook zal ik je zeker terugvolgen. Groetjes, Lyana x
  http://birds4free.wordpress.com/

 3. Wat leuk dat we mogen spammen!

  OnlineBeautyMagazine, Nederlands gezelligste beautyplek op het internet!
  Mijn blog is gisteren voor het eerst online gekomen.
  Gisteren stond er een swatch op van een Catrice lakje, vandaag een review van de oogschaduwbasis van Essence en morgen komt er een shoplog van Kruidvat.

  Zoals je al kunt merken gaat mijn blog over beauty. Ik schrijf heel graag over beauty en dat is dan ook mijn hobby.

  Ik hoop dat je een kijkje komt nemen!

  http://onlinebeautymagazine.wordpress.com/

 4. Hmm. Mijn blog is een beetje moeilijk te omschrijven.
  Ik ben een lange tijd depressief geweest en nu gaat het gelukkig steeds beter!
  Ik heb de afgelopen tijd heel veel verschillende en moeilijke keuzes moeten maken, maar ik ben er wel trots op!
  En op dit moment heb ik tal ideen die ik op mijn blog wilt laten zien met heel veel persoonlijke tintjes.

  Liefs en kom snel eens kijken!

 5. Leuk dat je dit mag doen!!!

  Nou ik zal me eens gewoon even voorstellen: ik ben Emke, en ik ben 14 jaar. Ik heb nu al een tijdje een blog! En er komt elke dag 06:00u altijd een artikeltje online en om de 3 dagen een nieuwe video!

  Nou maar wil je een kijkje nemen?: http://beautywithemke.blogspot.be
  Grt Emke x

 6. Hey lief dat we mogen spammen <3 Op http://www.ceetje.nl vind je vier keer per week een artikel over beauty & more… De ene dag een high end lipstick en de volgende dag weer budget oorbellen. Ik ben een sucker 4 blush en lipstick, dus daar vind je regelmatig reviews fijn. Fijne kerst allemaal <3 Céline

 7. Ah wat leuk! Je looks en nails zijn altijd zo tof!

  Ik heb ook een blog: http://www.mylittlepaperplane.com waar ik over van alles schrijf, hier een stukje beauty, daar een stukje over dagelijkse dingen. Verder hou ik heel veel van make up, dus kijk niet op als je een hele week alleen maar beauty artikelen ziet of mijn stash..Neem gerust een kijkje en laat een leuke comment achter, zodat ik je blog(als je die hebt uiteraard) ook kan bezoeken!

  x dana

 8. Super leuk, dank je wel. Mijn naam is Imke en ik ben gek van nagellak, nailart en alles wat met beauty te maken heeft. Iedere dag plaats ik een artikel op mijn blog http://www.iontrend.nl. Ik zou het heel leuk vinden als je een keer op bezoek komt. Liefs, Imke

 9. Haii,echt zo ontzettend leuk dat jij dit doet!Ik ben Yasmin 11 jaar en mijn blog gaat over Beauty,Fashion en Lifestyle.Ik hoop dat je eens een kijkje neemt aangezien je mij nog niet kent.
  Ik ben echt een MEGA FAN VAN JOU!XXX Yasmin

 10. Ahw zo lief dat dit mag <3

  Ik blog een paar keer in de week over lifestyle, maar daar vallen heel veel dingen onder.
  Ik heb een obsessie met Taylor Swift, fashion en Japan. Ook zul je nog wel heel veel over muziek lezen. Ik ben sinds 12 december 2013 aan het bloggen, nog best wel kort dus. Wel cool dat ik dan al 9 bloglovin' volgers heb!

  Liefs Eline
  http://www.makeitmagical.nl

 11. Hoi, mijn naam is Mandy en ik heb een blog om leuke tips, shoplogs, beauty DIY’s, nailart, en nagellak swatches met jullie te delen. Ik hou van low budget, zoals jullie wel zullen merken bij een bezoekje aan mijn blog! Neem een kijkje en laat tips en tops achter bij de comments. Lieve groetjes Mandy.
  http://mandybos.blogspot.nl

 12. Zal ik ook maar eens een stap in het diepe wagen?
  Mijn website heet Een Mooi Momentje en gaat over de mooie momentjes in het leven van een vrouw. Dit is enigszins persoonsgebonden, want het gaat voornamelijk over dingen die ik leuk vind.
  Dit houdt in dat de onderwerpen variëren van beauty naar koken, van restaurants naar tuinieren en ga zo maar door.
  Tevens ook af en toe een random foto van de kleine, vaak vergeten, mooie dingen in het leven.

 13. Hoi, Ik ben Evy! Ik zou het tof vinden als je mijn blog over fashion, make-up, beauty en lifestyle wil bekijken: http://www.mbfl.blogspot.com.
  Posts over lifestyle gaan vaak over mijn hobby’s, zoals dansen, zingen en acteren. Ik zing in een band en ik ben met mijn dansteam Nederlands kampioen geworden!
  Ik post verder DIY’s, OOTD’s, reviews, shoplogs en nog veel meer. Sinds kort heb ik ook video’s! Op mijn site heb ik een link staan naar mijn youtube kanaal. (En bloglovin’ en Google+ en instagram…)

  Ik schrijf al bijna een jaar, dus er zijn genoeg posts te vinden!

  xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//