Maybelline Big Eyes Volum’Express Mascara.

Al een hele lange tijd had ik deze mascara liggen en zo’n 5 maanden geleden gebruikt ik hem voor het eerst. Nu ik ‘m helemaal opgemaakt heb na zo’n 4 maanden kan ik denk ik wel stellen dat ik er een goed oordeel over heb.

DSC_7410

DSC_7411De mascara heeft twee kanten en dus ook twee verschillende borsteltjes. Ik vond het grovere borsteltje wat minder fijn om te gebruiken in het begin. Had het idee dat het mijn wimpers nogal clumpy maakte maar na een tijdje de mascara wat droger was geworden was dit clumpy effect een stuk minder. Het smallere en kleinere borsteltje is ideaal voor de onderste wimpers! Je komt makkelijk in alle hoekjes en je pakt met gemakt alle wimpers mee.

De mascara blijft overigens ook super goed en lang zitten, zelfs tijdens die warme en klamme zomerdagen. Geen rare zwarte frutjes onder of op je oogleden, nee deze mascara die blijft gewoon op de wimpers! Op de foto’s hieronder heb ik de mascara gebruikt:

DSC_7218 copy small

DSC_7103 copy 2

DSC_6941 copy small

De prijs van deze mascara valt niet echt in de budget categorie maar valt nog best mee: 15,99 euro.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Maybelline Big Eyes Volum’Express Mascara.”

  1. Zo`n klein borsteltje vind ik juist weer vreselijk, haha! Voor die prijs had ik er wel wat meer van verwacht…

  2. Het resultaat vind ik best wel ok, maar deze mascara zal ik nooit kopen aangezien maybelline één van de merken is die nog steeds op dieren test. En dat is dan konijnen en soms ook katten. Heel erg en zielig vind ik het.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//