Get To Know Femketje; 1-15 September 2014.

September is alweer half voorbij, tijd voor een Get To Know Femketje artikel! Dit keer veel meegemaakt de afgelopen twee weken. Zo ben ik ‘getrouwd’, hebben we een awesome dag gehad met mijn ouders er bij, heb ik verder veel mooie make-up producten kunnen testen en heb ik vooral veel uren gewerkt bij mijn nieuwe baan.

01Ik was best wel nerveus op het moment dat ik me klaar maakte voor onze grote dag 1 september. Ik zie de spanning terug op m’n snoet in deze foto XD

02Een prachtig boeketje en taart gekregen van mijn schoon-pleegouders. Mijn nagels had ik de avond van te voren in een champagne kleur gedaan met een shitload aan glitters en steentjes. En eindelijk mocht ik dan op de dag zelf mijn ring dragen, om ‘m nooit meer af te doen. We hebben voor witgouden ringen gekozen omdat we beide niet zo into het geel-goud zijn :) Ze zijn een stuk duurder maar ben er helemaal verliefd op!

03Van mijn lieve C&A vriendinnetjes hebben we deze super leuke Blond Amsterdam mokken gekregen, hoe leuk! :D

04Zo’n 6 dagen later kreeg ik alle foto’s van onze dag. Roy’s pleegvader had de foto’s gemaakt aangezien hij toch fotograaf is. Ze zijn allemaal super leuk geworden! <3

05Dit is denk ik de leukste foto die ooit van Roy en mij gemaakt is. Gewoon in onze achtertuin in het zonnetje. Het was letterlijk een stralende dag op 1 september.

14Op deze foto stonden we te wachten op de trouwambtenaar. Ik was nog een beetje nerveus maar dat gleed eigenlijk van me af op het moment we in de trouwruimte waren. Moet zeggen dat ik echt blij was met m’n make-up! Gewoon lekker zelf gedaan, thuis, terwijl m’n ouders er op zaten te kijken hoe ik me op maakte XD

15Ringen uitwisselen. Love Roy’s gezicht, die blik die hij op de bovenste foto naar mijn vader richt is echt epic XD

13Kissy kissy :3

07Terug naar het gewone leven na 1 september, ik moest 2 september alweer gewoon werken dus hoppa, niet te laat naar bed en gaan met die banaan. Timmi dacht hetzelfde en kroop in mijn net nieuwe dekentje. Je ziet ‘m bijna niet terug!

06Eerder kreeg ik ook nog dit awesome shirtje binnen wat ik via ebay kocht voor een prikkie. Het was een “one size” shirtje maar hij viel als een M. Ietsjes te groot maar dat is geen ramp.

08Voor het eerst echt Indisch eten gehaald hier op het dorp, die sate was zoooo delish! En ik hou normaal helemaal niet van sate. Gado gado was ofcourse voor mij, net als het fruit XD

09FOTD die al lekker herfstig is.

10Lieve Roy had voor mij de Essence Hello Autumn collectie gehaald omdat ik door mijn werk schema geen tijd had :) Ware liefde! Alle reviews staan al online trouwens.

11Verliefd op mijn nieuwe statement necklaces :D

12Bijna een hele week stond mijn blog in het teken van de nieuwe Essence collectie. Als afsluiter nog een look gemaakt met alle collectie producten :D

16Halfverwegen vorige week had ik 2 dagen vrij. Mijn vroege weekend (daarna meteen 7 dagen achter elkaar werken!) begon met op dinsdagavond laat mijn make-up look recreëren voor een FOTD artikel. Heb veel vragen gehad over wat ik precies gebruikt heb!

17Een cute nieuw shirtje gescoord bij de new yorker voor maar 2,95 :D Klik HIER voor de gehele shoplog!

18Lekker chillaxen op mijn vrije dag :D

19Mooie nieuwe producten ter review gekregen :)

20Timmi time :D

21Afgelopen zondag avond na mijn werk lekker een freetavondje gehad met mijn 5 besties :D

22En gisteren stond er alweer een nieuwe FOTD online :)

Hoe waren jullie eerste twee weken van september? Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet kan wachten tot het oktober is, ben helemaal klaar voor de herfst!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Get To Know Femketje; 1-15 September 2014.”

  1. Ik had nog nooit een foto gezien van Roy, maar jullie zijn echt leuk samen! Geluk spat er vanaf :-) Gefeliciteerd!

  2. Ik ben even afwezig geweest en ik wist niet dat je getrouwd was, van harte gefeliciteerd, ik wens jullie nog veel geluk samen! Mooie foto’s :)

  3. Wat een leuke foto’s en dat was een spannende leuke dag voor jullie, 1 september. Alsnog gefeliciteerd!! =D Ik ben super blij voor jullie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//