Makeup Revolution – Mermaids Forever Palette.

dsc_4634-mermaids-foreverIn mijn laatste make-up haul/bestelling die ik speciaal voor mij 26ste verjaardag had gescoord zat o.a. dit mooie Makeup Revolutions Mermaids Forever palette. En heel stiekem ben ik er pretty much verliefd op geworden na de eerste look die ik er mee maakte.

dsc_4688-mermaids-forever

Okay, sta even stil bij bovenstaande look. De eerste die ik ooit met dit palette maakte. Ik wilde graag een compleet look artikel er over maken maar helaas had ik hier niet genoeg tijd voor. Ik werk nu weer zo’n 6 dagen per week, dus dat maakt het wat lastiger complete full face looks te schieten >.< Voor deze look wilde ik echt een groen/blauw/paars kleurencombinatie maken met een epic double winged liner.

Maar nu terug naar het palette en alle swatches (zonder primer of basis en met maar 1 swipe per kleur).

dsc_4635-mermaids-forever dsc_4636-mermaids-foreverDe kleuren zijn echt amazingly zacht maar ontzettend goed gepigmenteerd. Ik ben sowieso verliefd op die mosgroene tint en de verschillende blauwe kleuren. Dit palette doet zijn naam zeker wel eer aan want met elke kleur in dit palette kun je zeker weten een geslaagde mermaid look maken, ook als het geen Halloween is ;)

Het palette bevat 32 tinten en heeft mij €9,95 gekost bij Boozyshop.nl.


Hi guys and dolls! I have to admit I really fell in love with the Makeup Revolution Mermaids Forever palette when I made my first look ever with it. It has a beautiful colour range of blues, purples, greens and even some browns and coppers. The pigmentation is amazing and the palette is super affordable. You get 32 great shades for less than 10 euros!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Makeup Revolution – Mermaids Forever Palette.”

  1. Supermooie look! Ik wil dit palette ook een keer kopen nog. Zo mooi al deze kleuren!! En voor zo’n zacht prijsje…

  2. Wow wat een mooie look! Echt mermaid achtig. Gek dat deze zo gepigmenteerd zijn voor deze prijs. Had ik helemaal niet verwacht!

    1. Aaahw zo lief :D En mijn deur is altijd open hoor, inclusief een bakje thee, koffie of warme chocolade melk met slagroom ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//