New York Wishlist!

udwishlist

Over een tijdje ga ik op vakatie naar New York voor 10 dagen en ik heb alweer een hele waslijst aan items die ik daar graag wil scoren!

Sowieso ga ik los op UD items daar! Ik kom zelf nooit in grotere steden hier in Nederland, dus UD kopen zit er hier niet echt voor mij in. Online makeup shoppen vind ik sowieso nooit chill. Ben altijd bang dat vanalles kapot gaat tijdens het transport. Maar op de makeup wishlist staat sowieso het full spectrum palette, het moondust palette, de nieuwe foundation die blijkbaar rete goed dekt, en wat van hun liquid liners!

Verder weet ik nog niet zo goed wat ik verder ga scoren, vooral veel jeans denk ik want daar heb ik altijd een tekort aan :D Als jullie nog aanraders hebben dan lees ik ze graag terug in de comments.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “New York Wishlist!”

 1. Ahh wat leuk! New York is echt een geweldige stad.
  Ik zou je zeker nog de Too Faced producten aanraden, zelf grote fan van het chocolate bar palette en de liquid lipsticks. Hun born this way foundation & concealer zouden ook top zijn, dus misschien het bekijken waard.
  Ook Tarte heeft hele mooie producten die je hier niet kunt vinden. Oh, en Kat Von D! Alleen al voor de verpakking. Ze lanceerde onlangs het metal/matte palette en het ziet er fantastisch uit. Helaas ga ik binnenkort niet richting de USA, anders kocht ik die waarschijnlijk.
  De MAC 15x warm/cool paletten zijn daar ook een pak voordeliger; ik dacht dat het omgerekend zowat de helft scheelt, niet zeker maar echt immens verschil.
  Non-beauty kan ik ook aanraden om eens een schoenenwinkel binnen te stappen voor sneakers (All Stars zijn daar bv een pak goeekoper). Oh, en als je wilt eten in NY in een echte American Diner kan ik “Dukes” warm aanbevelen! Zit in de buurt van het Chrysler building.
  Geniet er van, USA shoppen is gewéldig!

  1. Awesome, thanks voor alle tips :D Zal zeker eens bij die diner gaan kijken en jaaaaa kat von d, hoe kon ik die nou vergeten XD

 2. Fem! Probeer zeker Becca te checken als je bij Sephora bent! Is zo’n fijn merk! En ook Stila heeft hele fijne producten. En uiteraard… TARTE! Mijn lievelingsmerk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//