Look – Not The End.

DSC_1509 copy smallEr staat een bepaald nummer non stop op hier en dat is Someone Else van Miley Cyrus. Ik weet niet wat het is maar ik ben hooked! Los van dat ik het een gaaf nummer vind, heeft de look ook echt niets met de clip of wat dan ook te maken, het zit gewoon stuck in my head! ;)

Deze look is een voor mij opgepimpte daily look. De liner inclusief glitters is mijn go to look voor elke woensdag (wednesday – winged liner day), maar de paarse lippen geven het een epic pop of colour :D

DSC_1499 copy small DSC_1492 copy small

Gebruikte producten:
– Essence base.
– Nivea aftershave balm als primer.
– Catrice LE liner.
– Essence zilveren glitterliner.
– BIC paars oogpotlood.
– UD electric palette (om de paarse lipkleur te setten).
– Maybelline fit me foundation.
– Essence setting powder.
– Catrice blush.
– W7 browpencil.
– Essence browgel.
Essence mascara.

DSC_1493 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Look – Not The End.”

    1. Om eerlijk te zijn ben ik een mac boycotter aangezien ze hun producten e.d. op katten testen… Dat is niezo cool zegmaar >.<'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//