Look – Hello Kitty (First Time Coloured Lenses).

dsc_4801-copy-small

Soms moet je jezelf gewoon even ergens overheen zetten en it all works out fine. Dat had ik dus ook met deze gekleurde katten oog lenzen welke ik mocht ontvangen van kleurlenzenwinkel.nl . Ik mocht een vrije keuze maken en natuurlijk kon ik niet anders dan deze epic katten lenzen in de brievenbus te nemen. *crazy cat lady for life*

dsc_4811-copy-small dsc_4808-copy-small

De look zelf heb ik heel simpel gehouden met 1 mono kleur van een Essence LE, een strakke liquid winged liner voor het cat eye effect en wat mascara. Daarnaast natuurlijk mijn vertrouwde Essence wenkbrauw potloodje, Catrice concealer, Essence setting powder, NYX contour palette en een gorgeous Freedom makeup highlighter welke later nog gereviewed zal worden hier op femketje.nl.

Voor de lippen heb ik een Catrice lipstick gebruikt in de meest perfecte diepzwarte tint ever, met daar over heen een laagje oogschaduw welke ik ook op de ogen heb gebruikt. Ik heb expres gekozen om geen nepwimpers te gebruiken, ik heb namelijk een uur gestruggled met de eerste lens! En ik durfde niet al te heftige dingen bij mijn ogen te doen toen de lenzen er eenmaal in zaten.

De eerste lens was echt lastig! Ik was vooral nerveus om iets op m’n oog te ploppen maar na 100 pogingen en manlief die op mijn handen keek floepte hij er ineens in 1 keer op! De 2e ging overigens super snel, binnen 3 minuutjes klungelen zat hij goed. De lenzen zijn trouwens super zacht en flexibel. Als je ze eenmaal in hebt voel je ze ongeveer een 10 tot 15 minuutjes zitten, daarna voel je ze amper. Deze lenzen kosten trouwens zo’n €15, goeie deal voor een set kekke zachte lenzen if you ask me ;)

dsc_4798-copy-small dsc_4797-copy-small


Hi guys and dolls! For today’s look I rocked some funky coloured yellow cat lenses. It was my first time trying out lenses and I have to say it did take me a while before I got the first one in correctly. The lenses were super soft and you barely feel them after wearing them for about 15 minutes. The look is really simple, just one purple shade on the eyes which also comes back onto the black lipstick. I used some mascara, concealer, liquid liner, a bronzer and some highlighter. Too bad halloween is just one day a year…..

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Look – Hello Kitty (First Time Coloured Lenses).”

  1. I love it!!! Ik wil dat ook nog een keer proberen van die kleur lenzen in combinatie met een look!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//