Lime Crime Velvetines – Riot, Faded, Bleached, Salem, Wicked, Jinx (dupes).

DSC_2850

1 van mijn vorige Ebay bestellingen bevatte onder andere deze 6 gorgeous liquid lipstick dupes van de Lime Crime Velvetines. Dit keer review ik de kleuren Riot, Faded, Bleached, Salem, Wicked en Jinx. *Wil je btw meer tips over het aanbrengen e.d. van liquid lippies, klik dan hier om naar het liquid lipstick tips en tricks artikel te gaan*

Benieuwd naar mijn mening en swatches, lees dan snel verder :)

Disclaimer: Voordat er weer een hele rant komt over het feit dat dit knock offs/dupes zijn, de producten zijn gewoon veilig te gebruiken en er zitten geen freaky rare ingrediënten in!

DSC_2845

DSC_2790 riotRiot is een diepe oudroze tint en ontzettend draagbaar. De kleur is dekkend met maar 1 laagje, maar ik doe voor de safe altijd een 2e laagje.

DSC_2793 fadedFaded is een tea rose kleurtje, en is zoooo pretty bij een neutrale look. Het is een beetje een my-lips-but-better kleurtje en is net zoals Riot dekkend met 1 laagje.

DSC_2794 bleachedBleached is een peachy achtige nude kleur, niet erg warm qua ondertoon en ik gebruik hem vooral om te mengen met andere kleurtjes en ze wat op te lichten. Het is geen kleur die ik graag an sich draag, hij maakt me een beetje vaal wanneer ik geen full face make-up rock. Wel is deze perfect dekkend met 1 a 2 laagjes.

DSC_2796 salemSalem is een chocolade bruine tint, erg mooi bij een warme smokey eye of bij alleen een strakke winged liner. Ook deze is perfect met 1 laagje, super chill!

DSC_2798 wickedWicked is een bruinrode tint, beetje bordeaux achtig. Deze is perfect dekkend met 1 a 2 laagjes en geeft een mooie jaren 20 vibe aan je over all look.

DSC_2799 jinxJinx is echt een awesome kleur die femketje schreeuwt. Een diepe paarse plum tint welke dekkend is met 2 dunne laagjes. I LOVE THIS! Lekker vampy en opvallend genoeg bij veel looks te combineren.

Voor al deze kleurtjes heb ik zo’n $1 betaald, wat net wat minder dan €1 is. Je kunt ze makkelijk via ebay of aliexpress vinden, of eventueel met mooie acties op buyincoins.com. Ze drogen allemaal lekker snel ultra matte op en blijven super lang zitten zonder af te kruimelen. Ze kunnen je lippen wel ietsjes uitdrogen maar dat is geen probleem als je van te voren je lippen insmeert met een goede lipbalm!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Lime Crime Velvetines – Riot, Faded, Bleached, Salem, Wicked, Jinx (dupes).”

  1. Wat zijn ze toch mooi zeg! Ik vind de dekking en pigment echt heel goed, Van deze vind ik Riot het mooiste en is zeker een kleur die ik zelf dus ook zou dragen.

  2. Hele mooie kleuren! Ik vind de structuur van het product er op de Swatch wel heel dik uitzien, is dit ook zo of valt het wel mee? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//