Essence Blush Ball – 10 Peach Candy.

DSC_2905

Blushes zijn naast highlighters mijn zwakte waar ik een zware verslaving aan heb. Vooral peachy tinten met mooie shimmers zijn favoriet. Maar toch kan een matte variant mijn hart ook wel wat harder laten kloppen.

Vandaag review ik een super budgetproof blush is kekke “ball” verpakking, namelijk 10 Peach Candy van Essence.

DSC_2933 copy small

10 Peach Candy is zoals de naam al verklapt een peachy en fijne shimmery tint. Deze heeft een fijne pigmentatie die niet too much is voor de bleekscheetjes onder ons, maar wellicht wel iets meer opbouwing nodig heeft op de wat meer gepigmenteerde of donkerdere huidjes. Voor mijn mini gebruinde snoetje is hij op dit moment perfect!

DSC_2906De blush zit dus in een aparte soort verpakking waarbij je hem direct op je gezicht kunt aanbrengen en op zich geen kwast nodig hebt. Misschien om hem eventjes te blenden maar dat was het dan ook. Wat dat betreft is hij ideaal om mee te nemen op vakantie.

€2,99 is de prijs van deze so called blush ball en ik vind het een fijne budgettopper. Ik heb meerdere reviews gelezen voordat ik deze in bezit had, deze waren niet allemaal even positief. Zelf heb ik totaal geen issues met deze blush gehad, hij is niet streperig en heeft op mijn huid niet veel blend werk nodig. Al met al, een prima pretty blush voor een fijn prijsje.

Er zijn btw nog meerdere tinten te krijgen, een wat meer roze tint en een wat bruinige tint, zelf vind ik deze toch wel het mooist van de drie.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Essence Blush Ball – 10 Peach Candy.”

  1. Mooi kleurtje! Lijkt mij best lastig om mee te werken, aangezien ik altijd veilig voor de poeder blushes ga! Haha

  2. Ik zou hem al willen hebben voor het uiterlijk :’) maar de kleur ziet er ook mooi uit en als mijn blush aan vervanging toe is zal ik hem zeker weten overwegen ^^

  3. Vind deze blushes er zo leuk uitzien! Denk wel dat ik een kwast nodig zou hebben om te blenden inderdaad. Mooi kleurtje ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//