Kruidvat Shoplog 7 Juni 2012.

Ola lieve lezers!

Nog even een snel en klein shoplog artikeltje online vandaag. Aangezien de nieuwe collectie van Catrice erg lang op zich heeft laten wachten hier in Vlissingen kon ik gisteren pas wat lakjes etc. scoren. Op zich geen probleem, ik was ook de eerste die bij het schap aan kwam en ‘m half leegplunderde :3. Ik stond nog te twijfelen bij de glossjes, ze zagen er erg pretty uit maar heb ze laten staan. Zo vaak draag ik gloss niet en ik heb er nog wel een stuk of 10 die eerst opgemaakt moeten worden. En dan heb ik het nog niet eens over mijn 66 lippalette waarbij ik nog maar bij 1 kleur de pan geraakt heb…

Maar nu de goodies die ik wel gescoord heb;
– Haarelastiekjes; om 1 of andere reden verdwijnen deze altijd in het niets en moet elke 3 maanden echt een setje nieuwe kopen. Deze waren maar €0,99 en waren in 3 kleuren te krijgen (paars, blauw en roze). De dunste elastiekjes in dit setje gebruik ik eigenlijk nooit omdat deze mijn haar wel eens afbreken als ik mijn staart te strak doe. De dikkere zijn trouwens wel erg fijn!

– Make-up sponsjes; Deze gebruik ik eigenlijk nooit voor gezichtsmake-up maar zijn super handig als je eens een gradient nail art wil maken :3 Deze kosten ook maar €1,19 dus dat is nog een redelijk schappelijk en budgetprijsje gezien dat je best lang met deze sponsjes kan doen (mits je ze alleen voor nailart gebruikt, anders zou ik wel vaker nieuwe kopen i.v.m. hygiëne).

– Goodies uit de nieuwe Catrice Cruise Couture collectie; Het oogschaduwpaletje met 5 kleuren oogschaduw (€4,99), de blauwe gelliner (€3,99) en nog 3 lakjes uit de collectie (€2,49 per stuk). De blauwe lakjes heb ik bewust laten staan, die trokken ook het minst mijn aandacht en ik ben sowieso meer van de girly roze en nude tinten.

x femketje

PSSST! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op 1 van de 2 oranje navy armbandjes? De winactie loopt tot en met 13 juni!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Kruidvat Shoplog 7 Juni 2012.”

  1. OH YEAH! hij is er eindelijk, misschien een beetje rare vraag maar waar heb je ze gekocht? Op Pauwenburg of Oost-Souburg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//