H&M Polishes; Beauty Bandit & Check Me Out.

Toen ik begin mei met mijn moeder in Maastricht was moest en zou ik even in de beauty shop van H&M koekeloeren naar wat nieuwe lakjes etc. etc. Toen ik deze twee kleuren zag twijfelde ik geen moment en nam ze meteen mee.

Als eerste Beauty Bandit; een romige royal en classy paarse tint. De lak dekt met 2 laagjes en heeft van zichzelf een mooie glossy finish. Check Me Out is ook een erg mooie tint en komt trouwens erg overeen met Catruice Cruise Couture LE lakje 02 Jetsetter die ik toevallig deze week gescoord heb. De lak heeft een mooie romige koraal roze tint en een glossy finish. Ook deze lak dekt redelijk snel met een laagje of 2 a 3.

Ik vind beide lakjes super qua kleur, dekking etc. het enige nadeel wat mij is opgevallen is dat deze lakjes op zichzelf best snel chippen, al helemaal wanneer je geen goede longlastig topcoat gebruikt. Ook hebben deze lakjes vrij smalle kwastjes wat ik zelf geen probleem vind maar ik kan me voorstellen dat sommige meiden dat lastiger vinden lakken. Los daarvan vind ik het super lakjes en raad ik ze ook zeker aan als je op zoek bent naar deze soort kleuren. Ze kosten €3,95 per stuk en bevatten 9ml lak wat zo’n 2 jaar lang goed houdbaar is.

x femketje

PSSST! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op 1 van de 2 oranje navy armbandjes? De winactie loopt tot en met 13 juni!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “H&M Polishes; Beauty Bandit & Check Me Out.”

  1. Leuke kleurtjes! Jammer dat ze snel chippen, niet dat het zo’n ramp is. Ik doe toch Meestal na een dag weer een ander kleurtje op!

  2. Gave kleurtjes!!!!! =D Ik wilde ook eens een paar lakjes halen bij de H&M, maar het was toen zo ontzettend druk! =P

  3. Toch maar eens proberen dan, heb een paar keer voor het schap gestaan, mooie blauwe lakjes gezien maar dacht dat de kwaliteit niet zo goed zou zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//