Kruidvat Body Fruit: Coconut & Sheabutter body butter en scrub.

De tweede geur die ik uit deze Body Fruit lijn heb getest voor jullie (en voor mezelf want ik vind deze echt heerlijk!)
De scrub vind ik ontzettend fijn en ruikt echt heerlijk naar kokos. Normaal ben ik geen fan van kokosgeurtjes maar deze verastte me daarentegen wel een beetje op een positieve manier. In de scrub zitten veel kleine scrubdeeltjes die je huid naderhand echt super zacht maken. De scrub is zo fijn dat je hem zelfs in noodgevallen voor je gezicht zou kunnen gebruiken, als bijvoorbeeld je facialscrub op is. Dit raad ik daarentegen niet aan altijd te doen aangezien body scrub altijd nog een stuk grover te werk gaat dan facialscrub!

De body butter is ook echt een topper uit deze budgetlijn van Kruidvat. Hij is goed dik en brengt lekker romig aan. De geur van deze is ook weer hemels (en dat vind een kokos-hater). De butter trekt snel in en maakt je huid zacht en gevoed.

Zeker een aanrader en mijn favoriet van de 3 geuren uit deze lijn. Ik heb voor beide producten maar €1,50 per stuk betaald, echt geen geld dus gezien de kwaliteit!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Kruidvat Body Fruit: Coconut & Sheabutter body butter en scrub.”

  1. Dit is de enige geur die ik nog niet heb uigeprbeerd
    dus ik ben benieuwd! ik denk dat die wel lekker ruikt!

  2. Klinkt wel fijn die producten en zeker voor die prijs! :) Bedankt voor de review! :)

  3. Die butter lijkt me heerlijk, binnenkort maar zeker halen. Heb er al zo veel goede dingen over gehoord!

  4. Had ze zaterdag nog in mijn hand! Na je artikel ga ik zeker die scrub halen :D

  5. Ik heb ook de bodyscrub in de geur kokos en mmmm, i love it! (Ben zowiezo al weg van kokos. Kokos om te eten en drinken en kokos om te 'geuren') Ik wilde laatst ook met de korting de body butter halen maar die was op :(. Er stonden enkel nog wat douchegels – heb ik al, niet van die lijn maar wel met dezelfde kokos geur – en de scrub dan.. Jammer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//