Femketje’s Favourites: Chocolade.

Hier mijn top 3 van favoriete chocolade. Hierbij gaat het er niet om of ik melk, puur of wit het lekkerst vind maar gewoon voor wat voor soort en vorm chocolade i would kill.
1.       Zeevruchten chocolade.
Ik zou serieus een moord begaan voor deze chocolade. Ik ben echt gek op praline vulling en het is daarom ook maar goed dat er geen chocolaterie bij mij in de buurt is.
2.       Milka chocolade repen.
Voor een echt lekkere zachte chocolade grijp ik het liefst naar Milka repen. Vooral degene met Daim en caramel in. Hmmz :D

3.       M&M’s met crispy.
Deze laatste optie was een lastige keus want er is nog zo veel meer lekkers van chocolade. Toch kies ik voor deze M&M variant omdat elk meisje wel eens behoefte heeft aan een wat knapperige inhoud.
Wat is jullie favoriete chocolade?
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Femketje’s Favourites: Chocolade.”

  1. Die zeevruchten chocolade is echt to die for. Eigenlijk is deze hele top 3 verukkelijk ;).

  2. Ooooh, allemaal zulke heerlijke chocolade :D Wat bij mij er nog bij kan is de Côte D'Or chocolade, yummie! :-)

  3. waaa die zeevruchten chocolade is idd lekker! eignelijk is het allemaal lekker maar ik zou er nu echt niet aan kunnen denken

  4. Die zeevruchten en M&M's zijn echt goddelijk. Ik krijg nu zo veel trek in chocola !

  5. LMAO : Ik zou serieus een moord begaan voor deze chocolade.

    Echt he? … ik weet precies wat je bedoelt! Maar ik ben al een paar maanden geleden gestopt met het eten van chocolade, niet goed voor mun figuur … zeg maar. Maar als mijn figuur te stevig wordt, dan kunnen we nog altijd P90X even doen ;-) Heb je de resulten wel eens bekeken? http://www.hicuty.nl/m/videos/view/P90X-90-day-results .. dit is het antwoord op alle chocolade lovers ;-)

  6. Ik ben ook dol op nummer 2 & 3! Ik vind nummer 1 alleen echt helemaal niks! Al die zeevruchten smaken hetzelfde en meestal zit er zo'n goedkoop smaakje aan.. :( Doe mij maar normale bonbons. In Yerseke woont een man die zelf bonbons maakt met zeezout erin! Klinkt raar maar die zijn echt HEERLIJK!

  7. Chocolade… ik ben er dol op! Uit jouw top 3 kies ik de Milka-Daim. Hmmmm! Laatst kreeg ik van een vriendin bonbons per post opgestuurd. Van http://www.henri-en-jet.nl. Dat was een topcadeau! Ze waren zo op. Wat dan wel weer jammer was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//