La Femme Beauty lakjes: 129, 133 & 31.

In de kerstvakantie had ik deze 3 lakjes gewonnen via een Twitter GiveAway bij @Flopzak. Vandaag daarom ook (eindelijk) de reviews en swatches.
129 Ultra Green is echt een knallende kleur, net als de andere twee overigens, maar deze is echt gifgroen zoals die freaky kikkertjes met rode pootjes in jungles uit verre landen. Pluspuntjes van dit lakje zijn natuurlijk de vrolijke felle kleur, de lak droogt snel en lijkt ietwat matte op te drogen en in de winkel kosten ze maar €2,00! Minpuntjes daarentegen zijn de nogal sterke geur die de lak bevat, niet iets om langer dan 15 minuutjes met je neus boven te hangen, en ook dekt de lak niet erg snel (je hebt zeker wel 3 laagjes nodig).
133 Ultra Magents is ook een erg knallend kleurtje en heeft ver dezelfde plus- en minpuntjes als de groene lak. Wel dekt deze iets sneller, namelijk met twee laagjes.
31 Electric Blue is 1 van mijn favoriete blauwtinten ooit en ik was daarom ook blij verrast toen ik deze uitpakte. Ook deze is in twee laagjes dekkend maar bevat een kleine blauw shimmer, iets wat de andere twee kleuren niet hebben.
Al met al een super leuke prijs!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “La Femme Beauty lakjes: 129, 133 & 31.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//