Konad stamping nail art set C.

Terwijl ik eerst zat te kwijlen om het NYX glitterati glitter cream palette op www.boozyshop.nl , werd mijn excitement nog een tikkeltje erger toen ik de Konad stamping nail art set C zag. Natuurlijk wilde ik het liefst alle sets kopen, alleen liet mijn bankrekening dit jammer genoeg niet toe. >.< Toen bedacht ik me dat ik het beste kon kijken naar de verschillende metalen schijfjes waar alle afbeeldingen op staan. Ik kwam tot de conclusie dat ik sowieso M3 wilde en ja toen  was de beslissing makkelijk.. ik wil de C set waar M2 en M3 bij zitten!
 Toen ik klein was kwamen ze al op tv. Stamping nail art sets van Konad, de oudere versie wel te verstaan. En toen was ik er al helemaal verliefd op. Ik was daarom ook super blij dat ik eindelijk een betaalbare set had gevonden.
Wat zit er allemaal in de C set:
          Stamp oftewel stempel
          Scraper oftewel schraper
          M2 plate
          M3 plate
          3 speciale Konad lakjes

 
 Over de Konad lakjes die bij de set zaten ben ik redelijk tevreden. Wel zijn er een paar minpunten die ik even wil uitlichten. Ten eerste wordt er overal geroepen dat je alleen deze speciale lakjes voor het stampen kan gebruiken; dit is complete onzin. Gewone nagellakjes werken net zo goed en soms nog beter! Ten tweede moet je extreem snel werken wil je de konad lakjes gebruiken om te stampen. Het droogt namelijk super snel, zo snel dat als je het overtollige van de plate geschraapt hebt, de lak soms al half droog is en dus niet goed op je stempel komt. Dan kun je dus opnieuw nagellak op de afbeelding doen en hopen dat je nu wel supersonisch snel bent voordat de lak opgedroogd is.
 Met de bijgevoegde blauwe Konad lak
 
 Met gewone andere nagellakjes
Ik gebruik de set bijna elke keer als ik mijn nagels doe en dat is sowieso 1 keer per week als ik even snel tijd heb. Ik vind het ook fijn dat de spullen zoals de plates e.d. van stevig materiaal zijn zodat ze lekker lang mee gaan.
De prijs van Konad stamping nail art set C: €14,95 bij www.boozyshop.nl
Pssssst! Kijk ook voor andere grotere en kleinere sets in deze webshop!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

2 thoughts on “Konad stamping nail art set C.”

  1. Wow, dat is echt leuk! Ik wil al een tijdje konad, denk dat ik het eens ga halen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//