HEMA wimperkruller.

Wimperkrullers zijn er in alle soorten en maten en je kunt bij alle drogisterijen wel een wimperkruller kopen. Nu heb ik een tijdje zonder gezeten aangezien mijn oude wimperkruller die ik al 4 jaar had kapot was gegaan, en heb ik een nieuwe gekocht bij de HEMA.
De reden dat ik hem daar gekocht heb is eigenlijk heel simpel, mijn oude was er een van de HEMA en ik was toevallig in de HEMA toen ik me ineens bedacht dat de oude kapot was.
Zelf gebruik ik de wimperkruller niet vaak aangezien ik al een natuurlijke krul in mijn wimpers heb, maar het is altijd een must om deze mee te nemen naar shoots, voor het geval dat.
De wimperkruller zelf ziet er redelijk simpel maar chique uit (met een klein HEMA logo) en heeft een wit kussentje. Ook zitten er nog extra twee witte kussentjes bij om de andere te vervangen als dit nodig is.
De kussentjes en de kruller zelf zijn makkelijk schoon te maken en houden met wat alcohol of je gaat er even met een watje met wat make-up remover overheen. 
Al met al is het een simpel maar functioneel product voor een lage prijs (rond de €2,00).
Nog wat tips tijdens het krullen:
          Krul van te voren je wimpers en breng daarna mascara aan *anders kunnen je wimpers afbreken*
          Verwarm de wimperkruller een beetje met een aansteker. Dit zorgt er voor dat je wimpers beter krullen en de krul langer blijft zitten. *ook kun je, als je de krul langer wilt behouden, waterproof mascara aanbrengen*
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “HEMA wimperkruller.”

  1. Ik heb ook een wimperkruller, alleen ik gebruik het niet vaak want ik ben bang dat mijn wimpers er van afbreken.Terwijl ik heel veel van make-up hou. Afbreken gebeurt ook wel soms. Ik hoorde vaak van mensen dat als je zo een ding gebruikt je wimpers van breken. Heeft iemand een tip zodat me wimpers niet afbreken?

  2. @Anoniem ik denk dat het er aan ligt hoe vaak en op welke manier je de kruller gebruikt want je wimpers breken ook weer niet zomaar ^^ ik gebruik mijn kruller misschien 1 keer per week en ik heb nog nooit last van afgebroken wimpers gehad door de wimperkruller zelf ^^ wat ik je wel als tip mee kan geven is om gewone mascara te gebruiken i.p.v. waterproof mascara, deze zorgt er namelijk wel voor dat je wimpers sneller breken en is er moeilijker af te halen..

  3. Nou Nogal Dankjewel Over het tip want ik gebruik inderdaad waterproof mascara Maybelline The Colossal Volume´Expres en het gebeurt dus ook wel dat ze als ik me ogen reinig dat me wimpers dan breken maar oke ik zal er beter op letten. Voortaan zal ik beter letten op wat voor manier ik mijn wimperkruller ik aanbreng…
    Nou dat we tog al over mascara en wimpers praten wil ik een vraag stellen, heb je alleen 1 manier om je wimpers te krullen?(wimperkruller?) Want ik ben echt niet blij met me wimpers STIJL…

  4. @Anoniem je hebt naast gewone wimperkrullers ook wimperkrullers die warm worden zodat de krul langer blijft zitten.. althans dat wordt belooft, of het ook zo is en beter werkt dan een gewone kruller, dat betwijfel ik.. ook kun je als je net mascara hebt opgebracht heel zachtjes met je vinger tegen je wimpers duwen en eventjes wachten tot de mascara wat droger is.. dit is echt de meest simpele manier maar er gaat wel iets meer tijd in zitten dan dat je je wimperkruller gebruikt. het is daarentegen wel de meest 'veilige' krul manier, want met je vinger zal je niet snel een wimper afbreken ^^

  5. @Anoniem ik bedoel dat je als je net mascara hebt aangebracht, zachtjes met je vinger tegen je wimpers de krul er zegmaar in kunt duwen.. gewoon ze ietwat meer in vorm duwen ^^

  6. Heb ook hele rechte wimpers (verschrikkelijk!!!), je kunt ook heel even je wimpers fohnen als je ze met de wimperkruller doet. Ik heb een fohn die 3 warmte standen heeft. Ik zet deze dan op 1 want het mag niet te warm zijn omdat dit niet goed is voor je ooglid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//