Essence Metallics nagellak.

Het heeft even geduurd voordat ik de lakjes en andere producten van deze lijn eindelijk in handen had maar toen ik ze had moest ik ze ook meteen uitproberen.
Over de lakjes zelf heb ik vrij weinig negatiefs te zeggen. Ze dekken redelijk goed en hebben mooie metallic kleuren. Het enige nadeel van de lakjes is dat de bijbehorende magneet niet erg sterk is en dus ook niet goed werkt met de 4 van de 5 lakjes die op magneten reageren. Ik raad dus zeker een wat sterkere magneet aan, wil je een duidelijker effect krijgen.
In deze LE van Essence zitten dus 5 lakjes waarvan er 4 reageren op magneten. De kleuren zijn als volgt:
          01; Iron Goddess, een bruinige kleur met fijne zilverkleurige glittertjes.
          02; Copper Rulez!, mijn favortiet, ook een bruinige kleur met koperkleurige en goudkleurige glitters.
          03; Steel Me; een donkergrijze lak met iets grovere zilverkleurige glitters.
          04; Nothing Else Metals, een apart champagne kleurtje met fijne glittertjes.
          05; Metal Battle, de enige die niet reageert op magneten, een donkere zwarte metaal kleur met veel fijne gekleurde glittertjes.
 #01 en #02
 #03 en #04
 #05
Alle lakjes lakken redelijk fijn, het kwastje is niet erg breed en gaat wat de smalle kant op maar afgezien van dat brengen ze redelijk ‘okay’ aan.
 op de duim #01 t/m de pink #05, op de tips met de magneet geprobeerd maar deze was niet sterk genoeg om een echt duidelijk effect te krijgen.
De lakjes zijn in november en december verkrijgbaar bij de meeste Kruitvat filialen en kosten €1,99 per stuk. Het magneetje kost ongeveer €1,50 maar deze raad ik niet aan.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Essence Metallics nagellak.”

  1. Ik vind copper rulez een hele mooie kleur. Ik denk dat ik zelf met andere magneetjes ga proberen een partoon erin te krijgen, want ik lees op heel veel blogs dat het magneetje vrijwel waardeloos is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//