Catrice Allround Concealer palette.

Een aantal maanden geleden was ik naar bepaalde dingetjes opzoek gegaan in Middelburg om mijn stash weer even aan te vullen want ja, er gaat soms toch ook wel wat op en dan kies je of het zelfde product opnieuw of je kiest een nieuw product.
Ik gebruik zelf in het dagelijks leven amper make-up maar ik moet toch wel wat basic spullen bij me hebben voor shoots etc. waaronder een goede concealer. Ik had al eens eerder van dit paletje gehoord en besloot deze toen ook mee te nemen om uit te proberen.
Voor maar een paar euro kun je dit paletje al kopen bij o.a. Kruitvat filialen en de kwaliteit is niet slecht gezien de lage prijs. Er zitten in totaal 5 kleuren concealer in het paletje; een hele lichte ietwat roze kleur, een lichtbruine kleur en een wat donkerbruine kleur. Daarnaast ook nog de roze kleur om donkere cirkels onder je ogen weg te werken en de groene kleur om rode plekjes en vlekjes te verdoezelen. De kleuren zelf zijn best makkelijk te mengen als jouw precieze kleur er niet bij zit.
 Je kunt het product aanbrengen met een concealer kwast of gewoonweg met je vingertoppen. Ook is deze concealer geschikt voor een snelle oogschaduwbasis voor bijvoorbeeld fotoshoots of voor bepaalde gelegenheden die niet een hele dag duren. De concealer is natuurlijk geen echte oogschaduwbasis en gaat dus na een tijdje wel in de randjes zitten.
Ik vind het een erg fijn paletje gezien het formaat, je kunt hem makkelijk in je handtas meenemen. Daarnaast vind ik de concealer zelf van redelijk goede kwaliteit en geeft het geen maskereffect als je de concealer hebt opgebracht en in de huid hebt geblend.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Catrice Allround Concealer palette.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//