Kiko Nail Lacquer – 378 Light Plum.

Ik vind het zo ontzettend jammer dat Kiko niet gewoon hier in Nederland, en dan nog het liefst in elke provincie een stuk of 3, winkels heeft waar je al hun producten voor mooie prijsjes kunt scoren. Vandaag in dit review artikel een lakje wat ik een tijdje terug in een actie had gewonnen. En oh my doodles, wat is het een beauty!

kiko light plumDe lak dekt met maar 1 laagje en droogt ook nog eens redelijk snel. De lak zelf heeft een mooie plum paarse tint, niet te donker en niet te lila achtig en bevat geen shimmer. De lak is dus 100% creamy en compleet dekkend, me likey a lot! Het kwastje lakt daarnaast ook nog eens fijn en met een simpele basecoat trekt de kleur ook niet in je nagels.

Een potje als deze uit de reguliere Kiko nagellak lijn bevat 11ml en kost zo rond de 4 euro, verschillend waar je ze koopt of besteld. Zelf heb ik nog niet eerder bij een Kiko webshop besteld dus daarover kan ik nog geen ervaringen delen ^^

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Kiko Nail Lacquer – 378 Light Plum.”

  1. Kiko lakjes zijn een van de fijnste lakjes, zeker voor de prijs die je maar betaald. Het moet echt snel naar Nederland komen.
    Mooi kleurtje is dit!

  2. Ik ben ook heel erg groot fan van de lakjes van Kiko. Ze lakken inderdaad heel fijn en drogen ongelofelijk snel! Oja en natuurlijk zijn ze prachtig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//