Ebay Koopje – 88 Matte Palette.

Een hele tijd geleden schreef ik al over het 88 warm palette wat ik tegelijkertijd met dit palette aanschafte via ebay. In dit artikel mijn review over het 88 matte palette: Een palette met 88 matte tinten in verschillende pretty regenboogkleuren!

DSC_4012 copy DSC_4013 copy Het palette zou dus 88 matte tinten moeten bevatten maar eerlijk gezegd is dit niet 100% waar. Er zitten namelijk ook wat stiekeme shimmery/glittery oogschaduws tussen maar meer dan 8 zijn het er niet. De rest van de tinten is wel gewoon matte wat betekent dat je soms wat meer kleur moet patten voor een mooi intens effect. Bij deze viel dat eigenlijk best mee, ik heb slechter dekkende matte schaduws gezien dan deze. Mocht je er zelf wel wat meer moeite mee hebben kun je altijd een witte creamy basis of een goede primer aanbrengen voordat je met de oogschaduws aan de slag gaat. De pigmentatie krijgt van mij een 7,5 tot 8 van de 10! De kleuren zijn verder lekker zacht in gebruik en blenden makkelijk en snel. Sommige tinten zijn ietsjes korrelig maar dat is te verwachten van een palette als deze gezien de lage prijs. In zijn geheel geef ik het palette een 8 (gezien de prijs, kwaliteit, verpakking en hoeveelheid kleuren je krijgt per palette).

DSC_4024 copy

Voor dit palette heb ik maar $8,62 (ongeveer 6,60 in euro’s) betaald wat het echt een enorm goedkope deal maakt, zeker aangezien ik ook geen verzendkosten betaald heb en alles zo goed verpakt was dat alles perfect en ongebroken aangekomen is. Wat ik heb gemerkt is dat er weer een enorme run op palettes als deze is en dat daarom de prijs van het palette een aantal dollar omhoog is gegaan. No worries, hij is nog steeds pretty betaalbaar bij deze verkoper!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Ebay Koopje – 88 Matte Palette.”

  1. ik heb deze ook, al sinds 2009 en gebruik hem nog steeds af en toe :P heb gisteren ook het 120 palette erbij gekocht omdat ik toch wat shimmery kleuren miste :P

  2. Deze wilde ik jaren geleden al hebben! Maar helaas maakte ik een fout en bestelde de 88 shimmer. Ik ben er nooit meer toe gekomen deze te bestellen, maar nu ik jouw swatches zo zie, wil ik hem gewoon weer!

  3. Wow dat is inderdaad heel betaalbaar! En prima gepigmenteerd ook. Ik denk dat ik dit maar op mijn verlanglijstje zet :)

  4. wat een pigmentasie! nou ik wil deze ook aanschaffen, maar 1 probleem. ik mag niet bestellen! zo jammer. maar leuk dat je er ééntje weggeeft in een winactie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//