Favoriet: Essence Beauty Beats Highlighter.

Okay, just so you know: ik ben totaal geen belieber of hoe je de crazy justin bieber fans ook noemt. Zijn liedjes zijn okay, ik heb er geen hekel aan maar vind ze ook niet super. Toch moet ik zeggen dat ik aardig heb staan twijfelen voor het Essence schap toen deze Beauty Beats LE er in stond. De lakjes heb ik uiteindelijk laten staan, de kleuren had ik wel al in mijn enorme stash, en de rest sprak me niet zo aan. Totdat ik swatches en video’s zag over de highlighter. En als ware highlighter junky kon ik het niet laten deze beauty alsnog mee te nemen voor een prijsje van 3,39. Als het goed is is deze collectie alweer uit de schappen en kun je de resterende goodies met korting scoren!

DSC_5250 copy DSC_5251 copy Maar nu de highlighter: mooi prijsje en mooie inhoud van maar liefst 9 gram. De poeder zelf voelt ontzettend zacht aan en blend als een engeltje in je huid. De verpakking is prima en herkenbaar voor Essence. Ik moet zeggen dat het printje in de highlighter wel grappig is, SWAAAAAG all over the place! Maar na 2 keer gebruiken is het printje al goed vervaagd. De shimmer is mooi en fijn, zeker geen discobal effect met deze highlighter. Ik vind het best een zachte highlighter door de wat creamy kleur, maar je kunt er alsnog een koelere strakke look bij maken voor in de winter.

DSC_5252 copy

Al met al, ben je net als ik een highlighter fanatic maar niet echt weg van justin bieber? Dan raad ik je aan deze highlighter alsnog *met korting* te scoren en het hele justin gedoe te negeren ^^

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Favoriet: Essence Beauty Beats Highlighter.”

  1. Haha, ik ben automatisch niet voor de collectie naar Kruidvat gegaan omdat ik Bieber eh nou ja nog net niet haat zeg maar. Maar deze highlighter is prachtig! Goede tip om alsnog met korting te scoren ;)

  2. Ja ik vond het een beetje weird ass om iets uit deze collectie te kopen en heb het daarom niet gedaan. Maar ik was wel benieuwd naar deze highlighter! Hij is toch wel mooi!

  3. Mooie highlighter! Ik ben alleen totaal geen belieber ( geen hater) dus zou ik ook niks uit zijn colletie kopen.

  4. Wat een mooie highlighter! Verder zou ik niet meteen de link kunnen leggen met Justin Bieber als ik het zo zie dus wie weet vis ik hem wel uit de kortingbakken :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//