Just Another Shoplog :D

Toevallig moest ik vanochtend even in Vlissingen zijn, en laat ik nu net in het centrum rondhangen. Even snel de H&M, Kruidvat en de Action binnen en ik kwam weer thuis met vannalles, maar wel voor mooie lage prijsjes. Sale shoppen and on a budget!

shoplog

Bij het Kruidvat kocht ik alleen een hydraterende dagcreme, die heb ik nodig omdat ik vanaf vandaag ook een speciale uitdrogende creme op recept heb gekregen tegen acne die ik in de avond/nacht moet gebruiken. Deze creme kostte maar 2,99 euro.

Bij de Action scoorde ik voor 1,79 euro per stuk 2 verschillende Nivea deo’s, een nieuw spiegeltje voor 0,69 euro, mijn oogmake-up remover die ik altijd gebruik voor 0,99 euro en een setje nieuwe elastiekjes voor 0,75 euro. Ook kocht ik voor net iets meer dan 5 euro een nieuw krabpaaltje voor de kitties.

pic20140605130237

Bij H&M kocht ik een aantal leuke 1 euro sieraden waaronder twee statement necklaces, een setje oorbellen en twee opvallende ringen. De kettingen hadden een oorspronkelijke prijs van 9,95 en 7,95; de ringen 4,95 en 3,95; en de oorbelletjes kostte eerst 4,95. Ook scoorde ik nog voor 4,95 zo’n sheer top (waar ik er al meerdere van heb in het zwart, wit en roze) maar nu eentje met panterprint en in een maat groter dan ik normaal altijd heb, de S’jes waren uitverkocht dus een M it was!

Voor nu ben ik wel ff een paar maandjes uitgeshopt, we zijn hard in ons huis bezig met klussen etc. etc. en daar gaat stiekem een berg geld in zitten!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Just Another Shoplog :D”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//