I ♡ Heart Makeup – Chocolate Vice Palette.

dsc_4622-chocolate-viceIn mijn haul video konden jullie dit juweeltje van een palette al voorbij zien komen, het I Heart Makeup Chocolate Vice palette. Deze mooierd stond al zo lang op mijn wishlist dat ik op mijn 26ste bday maar gewoon besloot om hem te bestellen voor een prijsje van €9,95. Een dag later had ik het al in huis en afgelopen week heb ik dan eindelijk een momentje gevonden om hem uit te proberen. Benieuwd naar mijn mening, swatches en andere foto’s, lees dan snel verder!

dsc_4623-chocolate-vice

dsc_4627-chocolate-vice

Okay, laten we even stil staan bij de foto van de pans met amazing mooie herfstige tinten in het palette zelf…. De swatches hierboven zijn allemaal zonder primer en met 1 swipe met de vinger aangebracht.

Het palette bevat 16 mooie tinten, variërend in matte tot shimmery en metallic qua finish, maar allemaal met een erg mooie zachte structuur. Ze blenden echt alsof er engeltjes over je gezicht heen fladderen en de pigmentatie is voor 15 van de 16 kleuren echt erg goed. Alleen de 2e van links geswatchte tint in de kleur Sway viel een beetje weg op mijn arm. Dit komt o.a. door mijn huidskleur die erg dicht bij diezelfde tint ligt, maar ook omdat het een matte tint is. Deze zijn vaak net wat minder gepigmenteerd maar wel ideaal voor een subtiele highlight onder het wenkbrauwbot, of als blend kleurtje in de crease.

Vooral de kleuren Persuade, Must, Fancy en Maleficence vind ik geweldig mooi, maar Crave en Lust zijn ook tinten waarvan ik vlinders in mijn buik kreeg tijdens het swatchen. Ik weet zeker dat ik met deze 2 laatste tinten erg gorgeous smokey looks kan maken. Hieronder nog een shot van de eerste look die ik met dit palette maakte. Van deze look komt nog een compleet full face makeup post online ;)

dsc_4640-copy-small-chocolate-vice


Hi everyone! I just fell in love with the I Heart Makeup Chocolate Vice palette when I first saw some swatches, and I just had to have it in my collection! De colours are really fall-proof and I LOVE THEM! The pigmentation is super and the shadows vary in finishes from matte to shimmery and even some metallic ones. De structure is really soft and the colours blend really easily. I especially like the pinky/orange colours, but the dark browns and the black look amazing to make some gorgeous smokey looks with <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “I ♡ Heart Makeup – Chocolate Vice Palette.”

  1. Voor oogschaduw ben ik dol op dit soort bruin- en bronstinten. Vooral de kleur die jij draagt, vind ik prachtig!

  2. I heart makeup is echt top!! Dit palette ziet er ook prachtig uit! Echt mooie kleuren voor de herfst :D

  3. Wow hier zitten echt mooie kleuren in! Deze wil ik ook nog eens scoren :D echt een mooi palette en de look is natuurlijk ook weer on point <3

  4. Wauw, deze is moooooi, ik wil ‘m ook! <3 Ik heb deze nog nooit voorbij zien komen, wat een prachtige kleuren zitten er in. Zelf heb ik het Death By Chocolate en Naked Chocolate palette, die zijn ook al zo mooi!

  5. Deze paletten zijn echt geweldig he? Ik heb er twee, maar wil ze allemaal wel! De look die je maakte staat fantastisch bij je oogkleur…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//