Favourite Nailpolish Brands!

dsc_4283-galaxy-nailsOmdat ik al jaren lang een nagellak addict ben leek het me hoog tijd om eens een favoriete nagellak merken artikeltje te delen met jullie. Ik kan alvast verklappen dat er een aantal tussen zitten die super betaalbaar zijn en makkelijk verkrijgbaar ;)

DSC_3767

– Essence –

Essence is toch wel het meest gebruikte cosmetica merk in huize femketje. Het heeft niet alleen pareltjes van producten qua makeup zoals hun liquid liners en setting powders, nee de nagellakjes zijn ook nog eens super nice! Vaak hebben ze een prijsje tot €2 per stuk, dekken ze als een tierelier en komen er ook regelmatig leuke assortiment-updates en limited edtions (zoals het lakje hierboven). Vooral de oudere colour & go lakjes vind ik erg fijn, maar deze zijn ingewisseld voor de nieuwere gel like polishes. Die zijn overigens ook erg fijn en hebben een super mooie glossy finish!

DSC_0919

– O.P.I –

Een merk wat velen van jullie ook wel kennen is OPI. Ik moet zeggen dat ik niet alle lakken geweldig vind, zeker omdat ze naar mijn mening vaak ook wel wat meer sheer lakjes uitbrengen. Maar de 2016 Hello Kitty collectie was echt voor mij gemaakt! Super creamy lakjes en allemaal in vrolijke kekke kleurtjes. En dan de doppen, hoe cute :D

DSC_0145

– Catrice –

Catrice is evenals Essence een budgetproof merk wat in de meeste landen wel makkelijk te verkrijgen is. Catrice komt ook vaak met mooie limited edtions uit, maar heeft ook ontzettend fijne items in het vaste nagellak assortiment. Veel unieke kleurtjes maar de basic zwarte lak en de quick dry and high shine topcoat zijn favoriet hier! Niet alle lakken dekken altijd even goed, maar meestal zit je met 2 laagjes al met een pretty egaal resultaat.

NOTD 10feb2015 2

– China Glaze –

CG is denk ik naast Essence toch wel mijn ULTRA favoriete merk voor nagellak. Ze hebben altijd de meest awesome kerstcollecties met een berg glitterlakjes en you know me, i love me some glitter :D De lakken zijn wel wat duurder maar alsnog vrij betaalbaar in mijn mening.


Hi everyone! I wanted to share some of my fave nailpolish brands with you today. The Dutch post kind of speaks for itself ;) Ofcourse there are lots of other brands I do like but I don’t have enough polishes from to talk about them more.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Favourite Nailpolish Brands!”

   1. Ik vind de kwaliteit van Catrice zo slecht, ze chippen de volgende ochtend al vaak als ik ze de avond ervoor lak :O

    1. Whuut! Daar heb ik zelf echt totaal geen last van! Welke topcoat en basecoat gebruik je? Dat kan vaak ook een wereld van verschil maken :)

 1. Oh, die paarse nagellak is zoooo mooi! Ik ben ook weg van de lakjes van de eerste drie. China Glaze ken ik nog niet zo goed.

 2. Wat heb je toch een mooie lange nagels! Ik vind de laatste foto met de China Glaze lak vooral erg mooi. Dat merk ken ik zelf nog niet echt, maar lijkt me een heel fijn merk.

 3. Leuk om te lezen! Essence, Catrice en OPI zijn bij mij ook favoriet :) China Glaze heeft mooie lakken, maar ik vind het kwastje net te smal om fijn mee te kunnen lakken. Ben wel groot fan van hun Fast Forward topcoat!

  1. Ja daar heb ik af en toe ook wel wat issues mee, dan lakken de andere merken weer net wat fijner met een wat breder kwastje!

 4. Catrice vind ik ook echt een fijn merk! Essence trekt mij minder en weet niet zo goed waarom. Maar dat lakje wat jij nu laat zien is inderdaad erg mooi.
  China Glaze is ook zeker een leuk merk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//