How I Cut My Own Hair!

Since I talked about cutting my own hair and how I have been doing that for years and years, people have been asking me how I do it. So here it is ;)

I DO recommend to use legit hair cutting scissors and a lot of practice on cutting straight. DO NOT USE regular kitchen scissors, those will damage your hair!

[youtube_sc url=”https://youtu.be/D_JCGsuIe4k”]

Have fun spending lots of money ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “How I Cut My Own Hair!”

  1. Ha wat leuk dat je er een video van hebt gemaakt! Ik deed dit vroeger ook altijd toen ik lang haar had! Ideaal toch, en wel zo goedkoop. Helaas is het nu te kort en dan lukt het me niet zo goed, toch maar naar de kapper. Liefs, Josine

  2. Ik heb ook echt twee jaar lang m’n haar zelf geknipt. Steeds weer eenteleurstelling bij de kapper, en ik heb stijl haar :’) Maar ik draag ook graag een lok, die kreeg ik er zelf niet ingeknipt en was helemaal uitgegroeid. Toch maar weer naar de kapper. Ik vertik het trouwens om naar kappers te gaan die 40 euro vragen voor alleen beetje knippen.. Nu heb ik een fijne thuis kapper, die doet t toch beter dan ikzelf voor een fijn prijsje.

    1. Ik ga ook al een jaar of 10 niet meer naar de kapper om het te laten knippen, vind ze vaak ook veel te duur en ze knippen mijn haar altijd nat en daardoor veel te kort!

  3. Je bent niet de enige die zelf haar eigen haar knipt ^^ ik doe het – denk ik – zo ongeveer al 6 jaar. Ik was het zat om telkens weer na de kapper teleurgesteld te zijn omdat het nooit maar dan ook nooit fijn zat daarna. En het bespaard geld :)

    1. Ik al een jaar of 10, echt ideaal en je bespaart er echt veel geld mee :) En inderdaad, mijn haar is ook al te vaak verpest voor kappers die het altijd nog wat centimeters korter knippen dan ik aan geef >.<

  4. Wat goed dat je dit hebt gefilmd! ik werd twee dagen geleden ook gek van mijn dode punten dus ik heb er zelf ook de schaar in gezet! en nu is het weer lekker gezond, liefs

  5. Heel handig filmpje :D Ik ben bezig met het laten uitgroeien van mijn laagjes, dus dan kan ik het vanaf dan ook zelf doen :D :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//