H&M Glitter Nail Polish Set.

Ik ben gek op de aparte beauty stores van de H&M. Elke keer als ik buiten Zeeland ben en ik kom er 1 tegen, MOET ik ff naar binnen in rond te koekeloeren. Zo ook toen ik vorige maand in Maastricht was. Ik had dit schattige vierdelige nagellaksetje al eerder op de H&M shop voorbij zien komen, maar vind het toch altijd net wat leuker om ze in real life te kunnen bekijken en te kopen. Het setje bevat dus 4 lakjes, 1 witte basislak en 3 verschillende glitterlakjes. And you know me: I love glitter!

DSC_4264 copy De witte basislak is ook echt een basis wit lakje met de toepasselijke naam “white” wat met 2 a 3 dunne laagjes dekt. Niet erg speciaal maar wel een lakje wat bij mij snel op gaat. De eerste glitterlak is Pink Glitter en is een lichtroze sheer basislak met daarin verschillende roze, donkerroze en blauwe glitters in verschillende formaten. Ook zit er af en toe een holografische glitter tussen wat het lakje lekker speels maakt.

DSC_4332 copy

DSC_4333 copy

De tweede glitterlak is Blue Glitter en bevat blauwe en paarse glitter in verschillende groottes. Hij is wel leuk maar niet erg speciaal of uniek. Hou je van blauw dan is dit een lakje voor jou. Als hij los te koop zou zijn zou ik hem niet meenemen, maar zo’n klein lakje als extra er bij is altijd wel leuk. Als laatste Black Glitter welke kleine zwarte spikkeltjes bevat en holografische tinselglitter, fijne glitter en wat meer chunky holo glitter. Dit glitterlakje is de reden waarom ik het setje kocht. De verschillende soorten glitters maken het een uniek en feestelijk lakje!

DSC_4336 copy

Dit setje van 4 lakjes kost €5,95 en de lakjes bevatten per potje 5ml lak. Lekker klein maar fijn en vooral erg pretty. Ik vind het wel jammer dat er niet meer van zulke setjes te koop zijn, ben best benieuwd of H&M later met nog meer van zulke doosjes op de proppen komt.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “H&M Glitter Nail Polish Set.”

  1. die zien er nog best leuk uit ook!!
    ik houw van glitters en aangezien de prijs is het het kijken, of beter gezegt het kopen waard ;)
    XOXO esmee

  2. erg leuk setje, maar heb de laatste tijd teveel gekocht..nu even niet meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//