Demak’Up Sensitive Oogmake-up Reiniger Pads.

Een tijdje terug ontving ik een awesome Demak’up pakket voor een awesome Facelook challenge (daar kun je tot en met donderdag 12 september voor stemmen! Mijn dank is groot voor alle stemmen die ik krijg van jullie!). In dat pakket zat o.a. dit potje oogmake-up remover pads waar ik super verrast door ben.DSC_4360 copy

DSC_4362 copy Ik had al eerder van die pads geprobeerd maar vaak prikten ze enorm, waren ze te ruw voor de oogleden en lieten ze een klef en vettig laagje achter. Deze pads doen alles behalve dat! Ze zijn ontzettend zacht, groot genoeg voor een kleurrijke ooglook a la femketje, ze maken goed schoon en irriteren/prikken totaal niet. Ze ruiken lekker fris en doen hun werk super goed. Zo goed zelfs dat ik met 1 pad twee zwaar opgemaakte ogen kan schoonmaken. En dat alles zonder nasty vettig laagje!

DSC_4363 copy

Ik weet zeker dat ik deze pads zelf ga scoren zodra dit potje leeg is. De pads kosten €3,99 per potje waarin 30 pads zitten. Niet al te duur omdat je natuurlijk de wattenschijfjes en reinigingslotion in 1 hebt.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Demak’Up Sensitive Oogmake-up Reiniger Pads.”

  1. Klinkt wel heel goed.
    Ik heb altijd het zelfde probleem met oogremover pads. Ik vind ze meestal te ruw en niet fijn werken.
    Deze zijn wel een stukje duurder dan je pads die ik wel eens geprobeerd heb. Maar als ze goed werken is het nog niet heel duur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//