China Glaze Sun Worshiper (Poolside Collectie).

Nu het weer er nog aardig mee door kan leek het me een geschikt moment om nog ff snel een neon China Glaze lakje te reviewen. Dit keer is het de beurt aan Sun Worshiper uit de Poolside collectie van 2010.

DSC_4220 copy Sun Worshiper is een gave geel-oranje tint die me ook echt aan het zomer zonnetje doet denken. Zoals bij de meeste neon lakjes het geval is, heeft ook deze lak een matte finish en heeft hij aardig wat laagjes nodig om dekkend te krijgen. Zonder witte basislak onder deze felle kleur heb je toch zeker 3 a 4 laagjes nodig wil je dat je tips niet meer doorschijnen. Met een witte basiskleur heb je maar 1 a 2 dunne laagjes nodig. Op de swatch hieronder zijn 3 dunne laagjes zonder witte basislak aangebracht en zoals nog best duidelijk te zien is schijnen mijn natuurlijke tips nog steeds door >.<

DSC_4338 copyIk vind de lak echt super leuk, vrolijk en perfect als kleur op zichzelf maar ook zeker in nail art designs. Ik scoorde deze lak via ebay in een set met 5 andere kleuren.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “China Glaze Sun Worshiper (Poolside Collectie).”

  1. Wat jammer van de dekking! Maar wat een goede tip om er een witte basislak onder te dragen. Waarschijnlijk een alom bekende oplossing, maar ik kende m nog niet :)
    Wat heb jij trouwens mooie nagels!

  2. Ik heb een gele kleur van Catrice geloof ik, die ook niet heel geweldig dekt. Wit als basiskleur is echt een geweldige tip. Doe het wel altijd met marblenails! Maar nooit aan gedacht het bij enkele kleuren te doen haha.

  3. Prachtig kleurtje, maar jammer dat die niet zo goed dekt. Goed, er kan inderdaad wel veel leuke dingen mee gedaan worden!

  4. Ik heb ‘m ook, maar eigenlijk pas 1 keer opgehad omdat-ie zooooo oogverblindend fel is, haha. Nu ik jouw swatches zie, moet ik ‘m misschien toch weer eens een keertje opdoen, want nu na het zien van jouw foto’s krijg ik wel zin in zo’n kleurtje :).
    Die hele collectie is trouwens zo sheer, ik heb Flip Flop ook en die is qua substantie helaas precies hetzelfde… bummer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//