Hit & Miss – Essence Sparkling Sand Effect 163 & 165.

Essence, what have you done! Zoals de meeste van jullie wel weten heeft ook Essence 3 liquid sand achtige lakjes uitgebracht onder de naam Sparkle Sand Effect. Eerder reviewde ik de rode variant maar vandaag zijn de overige 2 aan de beurt in een duo-review. En zo te zien aan de titel van dit artikel is 1 van de 2 een hit en de andere een dikke misser!

*excuses voor de eerste swatchfoto, deze was nog tijdens de verhuizing met mijn gsm en flitser gemaakt, de andere swatchfoto is wel weer gewoon met de oude vertrouwde nikon geschoten ;3*

hey nudeAls eerste dan maar het negatieve verhaal. Okay, 100% negatief is het niet maar ik had er veel meer van verwacht omdat de overige lakjes, de rode en de grijszwarte, zo ontzettend mooi en perfect waren. 163 Hey, Nude! is de dikke misser van deze 2 want zoals je wel op de foto kunt zien dekt hij voor geen meter. Ik heb op onderstaande foto maar liefst 3 lagen aangebracht en toen was het voor mij al einde verhaal. De lak op mijn nagels was dik en stroperig geworden door de vele laagjes en droogde ook niet echt meer. Mijn tips bleven gewoon doorschijnen als diamonds in the sky. Echt zo jammer want de lak in het potje was zo gorgeous, echt een prachtig nude sparkly lakje. Bummers Essence, ik had zulke hoge verwachtingen!

De hit van dit artikel is 165 Here’s My Number. De grijszwarte glitterige sand lak is zo mooi en dekt perfect met maar 2 dunne laagjes (of 1 dikke laag). Geen doorschijnende tips bij deze beauty!

DSC_4657 copyDeze sparkling sand lakjes van Essence bevatten 8ml lak en kosten maar €1,69. Lekker budgetproof en betaalbaar voor iedereen met een zakcentje. Jammer dat 1 van de 3 lakjes zo tegenviel, de kleur in het potje deed me heel anders verwachten. Toch raad ik deze grijszwarte en de rode die ik eerder al reviewde aan, Ze zijn prachtig, zeker voor de komende feestdagen!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Hit & Miss – Essence Sparkling Sand Effect 163 & 165.”

 1. Ik heb de nude versie ook, maar ik gebruik die over gewone nagellak en dan krijg je een leuk effect! Ik heb daar een swatch van online staan, want ik vind m zo ook niet echt mooi! Xoxo

 2. Heb zelf deze twee nagellakjes en de rode niet, ik vind de nude kleur ook erg tegenvallen qua dekking want hij had erg mooi kunnen zijn! De zwarte vind ik wel erg mooi!

 3. Wat jammer van dat ene lakje! Ik ben de laatste tijd wel fan van essence. Heb laatst een hele mooie ontdekt die in een NOTD is verschenen

 4. ik heb de lichte ook maar nog niet gedragen maar ga er denk ik maar een witte lak onder doen…dan is t vast wel wat nog!!

 5. Wat jammer van die eerste, ik heb er namelijk best positieve dingen over gehoord.
  Die tweede is daarentegen wel heel gaaf!

 6. Ik heb beide en ik vind ze beide ook superleuk. De nude dekt bij mij trouwens wel goed. Ik heb wel kortere nagels waardoor mijn tips sowieso minder opvallen en bij mij zie je ze er dus niet door. Jammer dat je de tips bij jou nog zo goed ziet, dat is inderdaad niet zo mooi

 7. Die grijszwarte is zo mooi! Heel leuk artikel.
  liefs,
  rosannevandierenn.blogspot.com

 8. hmm ik heb de lichte ook, maar ik gebruik op dit moment een witte basecoat (ik had de foute versie van trind gekocht voor nail repair vandaar) maar als ik hierover 2 lagen aanbreng dan ziet het er wel mooi uit :) misschien kun je het eens proberen met een witte lak eronder.

 9. Ik vond het ook echt zo jammer dat de witte zo slecht dekt. Al kan je wel een liquid sand maken van pastel lakken :)

 10. Hier is alleen de rode verkrijgbaar ondanks het feit dat we 6 Kruidvats hebben, blijft apart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//