Het Leuke Leed Wat Pokémon Go Heet.

pokemongo

Hi, ik ben Femke en ik ben pretty much verslaafd aan het opspeuren en vangen van Pokémon…. Vandaag even een non beauty artikel, maar gewoon een lekkere ramble post over een mobiel spelletje waar ook ik (en Roy ook) kinda hooked aan blijken te raken alsof we een stel kleine kinderen zijn. Maar het is fun, dus waarom niet ;)

Okay, ik was altijd wel al een huge nerd die into anime etc. is, en ook ik heb alle, maar dan ook echt ALLE Pokémon afleveringen gezien, de kaarten gespaard, verschillende flippo’s collected en noem het maar op. Hele mappen vol met Pokémon troep en ik heb het nog steeds allemaal bewaard. Pokémon is gewoon uit mijn jeugd, ik was 9 of 10 toen het op tv kwam en ik was samen met mijn jongste broer HOOKED. Daarom was ik ook super excited toen Pokémon Go uit kwam in Nederland… Alleen was mijn gsm te crappy en heb ik nu manlief’s oude gsm ingepikt met een nieuwere Android versie.

Ik vind het, los van dat het jeugdsentiment is, gewoon super leuk om te spelen. Je rent lekker rond in de buitenlucht (wel voorzichtig en oplettend hoop ik), leert nieuwe mensen kennen en hebt gewoon een berg good old fun. Je bent lekker in beweging en dat kan nooit kwaad. Nu snap ik wel alle zorgen qua verkeersveiligheid e.d., je moet het echt niet al rijdend in je auto doen, en zelfs wanneer je gewoon loopt moet je wel op blijven passen dat je ten eerste niet plat op je giechel gaat, of ergens tegen aan loopt (laat staan aangereden wordt door iemand die alleen op zijn/haar gsm koekeloert).

Ik ga, wanneer ik klaar ben met dit artikeltje te typen, ook weer gezellig de straat op met manlief om wat nieuwe Pokémon te vangen :D Who’s with me?

Wat was jullie eerste Pokémon? Ik koos zelf voor Charmander want die is gewoon damn cute :3 En in welk team zitten jullie? Ikzelf ben team instinct (geel met zapdos) represent!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Het Leuke Leed Wat Pokémon Go Heet.”

 1. Ik vind het ook geweldig! Al die kaarten sparen, die film in de bios, altijd op TV kijken, spelen op de Gameboy en alles wat daarna komt. Ik doe dus gezellig mee :D

  1. Amen to that :D Heb gisteren toevallig super lang in Middelburg in een park gestaan tussen allemaal jongeren en volwassenen die het speelde :3 Super leuk en gezellig ook!

 2. Ik ben echt verslaafd! haha tot drie uur snachts pokemon lopen vangen, wij sporen echt niet. Ik ben team rood! :D -x-

 3. De nadelen wegen niet op tegen de fun die Pokémon Go met zich mee brengt. Zeker met dit weer is het heerlijk om op pad te gaan. Mensen zijn vrolijk en je hebt veel aanspraak, wat anime fans zoals ik normaal alleen op conventies en vrienden uit die community hebben :)

 4. Ik heb niet zo een interesse in Pokémon Go dus speel ik het ook niet, maar vond vroeger Pokémon erg leuk en heb ook de volledige serie gezien en de kaarten enz gespaard :)
  X

 5. Ik ben ook verslaafd! Maar ik heb ook meegedaan aan de rage toen ik kind was, dus ook dit spel vroeg gelijk mijn aandacht :D Ik koos voor Squirtle. Maar later hoorde ik dat je ook een Pikachu kon kiezen met een trucje. To late… Ik zit zelf in team rood.

 6. Ik wil het oooook XD mijn mobiel word gerepareerd (hopelijk) en nu moet ik wachten tot ‘ie terug is om Pokémon Go te kunnen downloaden & spelen.
  Maar inderdaad, het is gewoon iets van onze jeugd. Hoe vaak ik wel niet droomde om ‘echt’ Pokémon te vangen, en vaak speelde ik met vriendinnetjes ook alsof we ze ‘echt’ aan het vangen waren :’)
  Good old times <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//