MUA Heaven & Earth Palette.

DSC_3588MUA was een merk wat ik nog niet zo goed persoonlijk kende, tot ik een aantal van dit merk’s palettes mee nam voor een mooi prijsje van zo’n 5 a 6 euro bij KV. Ik had eerder wel al van het merk gehoord, maar nooit de kans gehad er echt wat van uit te proberen wat de moeite waard was. Benieuwd naar mijn mening en swatches van dit MUA Heaven & Earth palette, lees dan snel verder ;)

DSC_3645 copy small

DSC_3589

Het is een palette met 12 mooie bruine tinten, de meeste met warme ondertoon. Er zitten vrijwel alleen maar shimmery tinten in, maar ook een paar basic matte tinten die perfect zijn om mooi mee te kunnen blenden of om als transitie kleur te gebruiken.

De kleur welke er voor mij echt uit springt is de gouden tint helemaal rechts bovenaan, deze is zoooo pretty! Ook vind ik de creamy en zacht beige tinten erg mooi, je kunt nooit genoeg basics hebben ;) Maaaarrrr nu: Op naar de swatches

DSC_3590Bovenstaande swatches zijn zonder primer/basis aangebracht en met maar 1 swipe. De 4e tint op de bovenste rij lijkt slecht gepigmenteerd maar is dit niet, hij zit gewoon erg dicht bij mijn huidskleur ;) Maar zoals je wel kunt zien is de pigmentatie om verliefd op te worden. Ik kan echt niet anders dan lovende woorden schrijven over dit palette.

Het is betaalbaar, is een groot aantal KV filialen te krijgen en de kwaliteit van dit merk is over all amazeballs!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “MUA Heaven & Earth Palette.”

  1. Ik heb dit palette ook en het is inderdaad een héél erg fijn basic palette. Mooie look heb je er ook mee gemaakt, je lipstick staat er prachtig bij.

  2. Wat een prima pigmentatie! Ik heb ook niet zoveel ervaring met MUA – maar als ik deze swatches zie dan moet er veranderingen hierin komen :)

  3. Wauw, wat een prachtig palette. Bij het zien van dit soort fijne reviews over palettes van MUA vind ik het toch wel echt jammer dat het niet in ieder filiaal van Kruidvat te koop is.. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//