HEMA Jip & Janneke oogschaduws 01 + 02.

Het is alweer bijna tweejaar geleden dat deze zogenaamde LE van HEMA in de schappen lag en eigenlijkhad deze allang uitverkocht moeten zijn. Om 1 of andere reden is dit dus niet zo en kun je deze producten nu met heelwat korting scoren bij HEMA.
Eerlijk gezegd had ikniet erg veel verwacht van deze oogschaduws maar ze hebben me echt goedverrast! Beide tinten hebben eigen voor en nadelen maar over elke tint ben ikeigenlijk erg tevreden en doen ze precies wat ik verwacht van kleuren als zwarten wit.
  
De zwarte tint, nouja,meer grijs, is perfect voor een subtiele smokey eye en heeft iets minder goedpigment dan de witte. De witte bevat lekker veel shimmers en is perfect tegebruiken als highlight. Beide tinten blenden erg fijn in elkaar en in anderemake-up producten en hebben een apart maar niet storend geurtje.

Hoeveel er precies in depans zit is niet duidelijk maar wel staat er op de verpakking dat deoogschaduws sowieso 18 maanden lang goed houdbaar zijn. De oogschaduws hebbenme maar €2 per stuk gekost.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “HEMA Jip & Janneke oogschaduws 01 + 02.”

  1. Wat een leuke kleurtjes! Dit had ik ook niet verwacht van deze oogschaduw!

    Liefs

  2. Ik zag deze laatst ook bij ons bji de hema liggen, ik denk da tik die mooie witte ga halen als highliter :)

  3. deze heb ik ook, was ze eignelijk al weer een klein beetje vergeten *shaam*
    toch maar weer eens erbij pakken, vooral de witte vin dik erg fijn.

  4. Die heb ik ook allebei =) Ik ben alleen wat minder tevreden over de zwart/grijze oogschaduw. En jammer dat een aantal mensen denken dat het kinder make up is. Want dat is het helemaal niet =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//