Miss Sporty Crack Me Up Topcoat.

Het is alweer een tijdgeleden dat ik weer eens een miss sporty lakje had gekocht en had ook nietverwacht deze crackle lak te kopen. Totdat er een mooie actie was van (ikgeloof) 2e product gratis. Sowieso kosten miss sporty lakjes nietveel, maar een euro of 2. Ik had daarom ook niet al te hoge verwachtingen bijdit crackle lakje maar stiekem ben ik erg verrast (in a good way!).
Ik dacht dat deze cracklenet zo zou zijn als die van Essence, met hele smalle cracks. Ook toen ik de laknet aanbracht crackte deze niet erg grof maar met een paar momentjes werd dezelak alsnog mooi en wat grover gekraakt.
Er zijn trouwens nog meerkleuren crackles van miss sporty, ik had gewoon deze meegenomen omdat dit mewel een mooi kleurtje leek. De kleur kan ik beschrijven als een paarsblauwetint en de lak droogt matte op. Dit kun je zo laten maar ik hou wel van echteglossy finishes en breng naderhand altijd nog een topcoat aan.
Al met al, ik ben ergverrast door dit crackle lakje en voor de prijs hoef je het niet te laten!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Miss Sporty Crack Me Up Topcoat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//