HEMA Holographic Pink.

Het derde holo lakje wat ik van de hema mee nam was deze roze variant. Klik HIER en HIER voor de groene en koperen tint!

DSC_3460 copy DSC_3461 copy Aangezien de eerste 2 me zo goed zijn bevallen kon het ook niet anders dat ik deze ook super pretty zou vinden. De lak is lichtroze en bevat een gorgeous holo shimmer die je echt goed ziet in zonlicht of in het licht van een cameraflits. In normaal daglicht zie je het ook wel maar dan wat minder intens en opvallend.

DSC_3469 copyDe lak bevat maar liefst 11ml lak waar je echt for ever mee doet en kost €3,75. Het kwastje lakt prima en de lak dekt al met 2 dunne laagjes. daarnaast droogt de lak ook super snel maar droogt deze een beetje semi matte op. Het mooiste is dan dus ook om er nog even met een glossy topcoat overheen te gaan. Perfecte nagels met een paar minuutjes nagels lakken, me likey!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “HEMA Holographic Pink.”

  1. Echt heel mooi! Stond er van de week nog mee in mijn handen in de winkel, maar vond hem er in het flesje niet zo spectaculair uitzien.. had hem toch mee moeten nemen he! Haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//