HEMA Holographic Green.

Ongeveer een week geleden ging ik naar het centrum hier in Vlissingen, op zoek naar mijn 4 favoriete holo kleuren uit de nieuwe special effects lijn van de HEMA. Ik had van te voren al heel wat swatches online zitten bekijken en mijn kleurkeuze was snel gemaakt! Ik nam o.a. deze groene, een roze, bordeaux en goudkoperen holo lak mee. Vandaag de eerste lak in de review namelijk: Holographic Green.

DSC_3453 copy DSC_3454 copy In de winkel zelf *zonder zon of goed camera licht* was de holo niet zo erg goed te zien, bij geen enkel holo lakjes trouwens. Maar toen ik thuis kwam met mijn 4 nieuwe verslavingsgevoelige aankopen en ze in het zonnetje hield, kwamen mijn mooiste holo wensen uit! Holy moly, wat een gorgeous holo zit er in deze lak zeg. De kleur van de lak zelf is ook erg uniek groen, geen grasgroen of bosgroen maar echt een mossy achtige groen… en dan toch weer net iets anders. De kleur vind ik lastig te beschrijven maar een gewone simpele groen is het zeker niet!

DSC_3462 copy

De lak brengt lekker fijn aan en droogt ontzettend snel! Ook heb je maar 2 dunne laagjes nodig voor een perfect dekkend resultaat. Me likey! Voor een potje lak van maar liefst 11ml betaalde ik €3,75. Als het goed is verkoopt elke HEMA nu een groot assortiment lakjes, maar het kan natuurlijk zijn dat deze lijn al uitverkocht is in jouw dichtbijzijnde filiaal.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “HEMA Holographic Green.”

  1. Ik heb ze vandaag gezien en zat erg te twijfelen. heb ze niet gekocht, maar wat zijn ze mooi

  2. Oh ik vind dit lakje zó mooi! :-) Heb ze vorige week allemaal gekocht *woeps hihi, en vandaag heb ik bordeaux op, deze is ook echt prachtig en dekt in 1 laagje al! Ben benieuwd naar je swatches want je hebt zulke mooie nagels ;-)

  3. Omdat groen niet een kleur is die ik zou dragen heb ik hem laten staan. Maar hij is wel heel erg mooi om naar te kijken!

  4. Ja, deze lakjes heb ik ook! Erg goedkoop en ik ben er onwijs blij mee! Eindelijke goedkopere holografische nagellakjes =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//